Beg Butterfly

Wednesday, May 14, 2014


Assalamualaikum!




Lama dah beg ni tak nampak 'batang hidung' hehe. Dok terperap dalam almari baju tu, sebab zip dia dah koyak hari tu. Ganas sangat tuannya kan, sapa lagi kalau bukan aku huhu.

Petang semalam, singgah kedai Meei Mei, terpikat pulak pada satu beg tu. Harga RM19.90 je, lupa plak nak amik gambar. Berkenan sungguh aku!

Kenen-kenen ke Pak Jelan, macam tak approve je. Takpe, aku tukar posisi beg tu letak belakang sekali takla orang nampak kan hahahaha.

Balik umah, Pak Jelan selongkar almari baju. Terjumpa pulak beg yang kami beli masa kat kedai Bundle kat Subang Perdana. 

Pak Jelan amik dan jahit balik zip yang terkoyak tu, tetiba rajin kan! 

Motif?? haha.



Harga dia? RM30+ gitu la harganya. 

Now, beg butterfly dah boleh digunakan balik, beg kat kedai tu? hurmmm tunggu la sampai zip beg ni terkoyak balik ekekekekeke :D



Thanks darling .... uweeekkk!

#pray4MH370

You Might Also Like

11 pengomen comel

  1. salam. waaa..butterfly! suka suka :):)

    ReplyDelete
  2. salam admin blog, nak tak facebook page like percuma? kalau nak msg saya di facebook ---> https://www.facebook.com/syokbahdotcom

    singgah juga ke weblog saya ---> http://syokbah.com/

    ReplyDelete
  3. beg kalau kita sayang, mmg kita akan repair semula...

    ReplyDelete
  4. nanti beg tu diterbangkan oleh rama-rama pulak...hehe

    ReplyDelete
  5. Eh sweet apa Pak Jelan tolong jahitkan..=D

    ReplyDelete
  6. Terbaiklah Pak Jelan!!.. :) :)

    ReplyDelete
  7. nasib baik Pak Jelan tahu jahitkan.....

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM