ruangiklan
ruangiklan

Wednesday, May 14, 2014

Beg Butterfly

  11 comments    
categories: ,

Assalamualaikum!




Lama dah beg ni tak nampak 'batang hidung' hehe. Dok terperap dalam almari baju tu, sebab zip dia dah koyak hari tu. Ganas sangat tuannya kan, sapa lagi kalau bukan aku huhu.

Petang semalam, singgah kedai Meei Mei, terpikat pulak pada satu beg tu. Harga RM19.90 je, lupa plak nak amik gambar. Berkenan sungguh aku!

Kenen-kenen ke Pak Jelan, macam tak approve je. Takpe, aku tukar posisi beg tu letak belakang sekali takla orang nampak kan hahahaha.

Balik umah, Pak Jelan selongkar almari baju. Terjumpa pulak beg yang kami beli masa kat kedai Bundle kat Subang Perdana. 

Pak Jelan amik dan jahit balik zip yang terkoyak tu, tetiba rajin kan! 

Motif?? haha.



Harga dia? RM30+ gitu la harganya. 

Now, beg butterfly dah boleh digunakan balik, beg kat kedai tu? hurmmm tunggu la sampai zip beg ni terkoyak balik ekekekekeke :D



Thanks darling .... uweeekkk!

#pray4MH370

11 comments:

  1. salam. waaa..butterfly! suka suka :):)

    ReplyDelete
  2. salam admin blog, nak tak facebook page like percuma? kalau nak msg saya di facebook ---> https://www.facebook.com/syokbahdotcom

    singgah juga ke weblog saya ---> http://syokbah.com/

    ReplyDelete
  3. beg kalau kita sayang, mmg kita akan repair semula...

    ReplyDelete
  4. nanti beg tu diterbangkan oleh rama-rama pulak...hehe

    ReplyDelete
  5. Eh sweet apa Pak Jelan tolong jahitkan..=D

    ReplyDelete
  6. Terbaiklah Pak Jelan!!.. :) :)

    ReplyDelete
  7. nasib baik Pak Jelan tahu jahitkan.....

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.