Saturday, May 10, 2014

# Menang Kontes # Story Kenit

Dapat Cek Dari Yeo's Malaysia!


Assalamualaikum!


Hari pengumuman pemenang tu, memang aku bizi sungguh tak sempat nak semak nama pemenang kat phone. Tetiba Pak Jelan call cakap nama dia ada dalam senarai pemenang RM100 hehe.



Alhamdulillah, akhirnya cek yang ditunggu-tunggu telah pun sampai. Amboiii! tak boleh blah my hubby posing ngan cek dia ekekeke. Baru menang RM100 ....hehe.

Pak Jelan cakap, wakil Yeo's telefon dia tghari semalam tanya nak amik cek tu sendiri atau nak poskan aje. Alang-alang Pak Jelan dah ada kat PJ ni ha, nak amik kakak kat sekolah baik amik terus je cek tu kan huhu.

Alhamdulillah syukur merasa juga nak menang cash dari Yeo's.

Pak Jelan cakap ni warm-up je ni hahaha! Motif utama dah tentu RM100,000! ekekeke.

Hamboiiiii mimpi kelangit!

#pray4MH370


14 comments:

  1. alhamdulillah rezeki.. tahniah ! =D

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, rezeki, tahniah hanim...

    ReplyDelete
  3. tahniah... bestnya,,.. mama lama tak hantar penyertaan..

    ReplyDelete
  4. Wah dapat hadiah lagi dari Yeo's yer... Tahniah :))

    ReplyDelete
  5. wow..tahniah pak jelan...dah boleh belanja pizza nie.

    ReplyDelete
  6. wow..tahniah pak jelan...dah boleh belanja pizza nie.

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillahhhh. Rezeki akk. Tahniahhh!

    ReplyDelete
  8. Untung dapat minum air keluaran Yeos ni...tahniah atas rezeki yg diterima...

    ReplyDelete
  9. tahniah!!! untung laaaaaa...

    ReplyDelete
  10. Boleh buat makan makan ni.. :)

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah.. tahniah.. Semoga terus sukses.. :)

    ReplyDelete

Apa kata korang?