ruangiklan
ruangiklan

Friday, May 23, 2014

Ephyra Treasure Hunt : Mu Tunggu Aku Datang!


Assalamualaikum!

Heeeee kurang 12jam lagi akan berlangsungnya event pertama aku bersama Ephyra. Excited jangan cakapla, opkos aku excited pasal ni pestime aku join event begini bersama rakan bloggers yang lain. Hampir kesemuanya aku tak kenal lagi tu heeeee.

Takpe, kita buat ice-breaking nanti kat sana ye :D.




Ephyra Treasure Hunt bakal berlangsung pada Hari Sabtu yakni esok di Putrajaya, melibatkan seramai 28 orang blogger yang akan dibahagikan  kepada 4 kumpulan. 

Aku la salah sorang tu hehehe. 

Ephyra juga bakal memeriahkan suasana di Karnival Jom Heboh, 24hb hingga 25hb bertempat di Precint 3,Putrajaya.  Untuk mereka yang belum pernah cuba Ephyra, ada jugak sampling utk uolls rasa kesedapan ephyra ni.  

Dan dan dannnnn ... duta rasmi Ephyra iaitu Norman Hakim & Memey Suhaiza akan turut berada di sana memeriahkan acara treasure hunt tu nanti. 

Semuanya aku dah sharekan di instagram aku. Check it out uolls! Jangan lupa add aku sekali tau (^_^)




Tarikh : 24 Mei 2014
Masa : 9 pagi hingga petang (hi-tea)
Lokasi : Sekitar Lembah Klang (Putrajaya dan lain-lain)
Yuran : PERCUMA! (khas untuk Blogger)
Peserta : 4 orang sekumpulan (28 orang sahaja)
Hadiah : Berkumpulan (Jumlah hadiah bernilai RM5,000)


Tak tahula aku duk dalam kumpulan mana tu nanti, tapi harap2nya soalan sumer senang-senang la ye hehehe. Nak menang 1st prize ni hahaha.

#pray4MH370

9 comments:

  1. Jom bersama sama rebut peluang ini. Jumpa akk kat sana ye. Hehehehe

    ReplyDelete
  2. Wah wah wah bestnyerrrrrr ..
    Best of luck & All the best ya

    ReplyDelete
  3. Wah bestnyer dorang dapat join event besok... All the best k :))

    ReplyDelete
  4. gd luck hanim.. besar hadiahnye tu..

    ReplyDelete
  5. Wahh.. terbaiklah Anim!!.. :)

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.