Ephyra Treasure Hunt : Mu Tunggu Aku Datang!

Friday, May 23, 2014


Assalamualaikum!

Heeeee kurang 12jam lagi akan berlangsungnya event pertama aku bersama Ephyra. Excited jangan cakapla, opkos aku excited pasal ni pestime aku join event begini bersama rakan bloggers yang lain. Hampir kesemuanya aku tak kenal lagi tu heeeee.

Takpe, kita buat ice-breaking nanti kat sana ye :D.




Ephyra Treasure Hunt bakal berlangsung pada Hari Sabtu yakni esok di Putrajaya, melibatkan seramai 28 orang blogger yang akan dibahagikan  kepada 4 kumpulan. 

Aku la salah sorang tu hehehe. 

Ephyra juga bakal memeriahkan suasana di Karnival Jom Heboh, 24hb hingga 25hb bertempat di Precint 3,Putrajaya.  Untuk mereka yang belum pernah cuba Ephyra, ada jugak sampling utk uolls rasa kesedapan ephyra ni.  

Dan dan dannnnn ... duta rasmi Ephyra iaitu Norman Hakim & Memey Suhaiza akan turut berada di sana memeriahkan acara treasure hunt tu nanti. 

Semuanya aku dah sharekan di instagram aku. Check it out uolls! Jangan lupa add aku sekali tau (^_^)




Tarikh : 24 Mei 2014
Masa : 9 pagi hingga petang (hi-tea)
Lokasi : Sekitar Lembah Klang (Putrajaya dan lain-lain)
Yuran : PERCUMA! (khas untuk Blogger)
Peserta : 4 orang sekumpulan (28 orang sahaja)
Hadiah : Berkumpulan (Jumlah hadiah bernilai RM5,000)


Tak tahula aku duk dalam kumpulan mana tu nanti, tapi harap2nya soalan sumer senang-senang la ye hehehe. Nak menang 1st prize ni hahaha.

#pray4MH370

You Might Also Like

9 pengomen comel

  1. Jom bersama sama rebut peluang ini. Jumpa akk kat sana ye. Hehehehe

    ReplyDelete
  2. Wah wah wah bestnyerrrrrr ..
    Best of luck & All the best ya

    ReplyDelete
  3. Wah bestnyer dorang dapat join event besok... All the best k :))

    ReplyDelete
  4. gd luck hanim.. besar hadiahnye tu..

    ReplyDelete
  5. Wahh.. terbaiklah Anim!!.. :)

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM