Hadiah Kontes Ephyra Cabaran 30 Hari Dah Sampai!

Thursday, May 22, 2014


Assalamualaikum!



Alhamdulillah hou yeaaaaa! hadiah yang ditunggu-tunggu dah sampai. Memang pantas servis team Ephyra hehe. Tengah dok sibuk buat keja tenghari semalam, tetiba lalu opisboy belakang aku hulurkan bungkusan besaaaarrrrr punya! hahaha.

Sorry kalau terbunyi over-excited, sebab memang aku tengah over sangat sekarang ni heeeeee :D.





Alhamdulillah mungkin ini yang dikatakan rezeki berblogging. Banyak kali join kontes yang dianjurkan oleh blogger-blogger femes dan tak mudah berputus asa seandainya kalah atau tak dapat apa-apa antara petua yang boleh digunapakai hehe.

Inilah entri review aku yang aku kongsikan di blog buat pertama kalinya selepas percubaan aku bersama Ephyra selama 30 hari :

http://rusukiri.blogspot.com/2014/04/ephyra-pilihanku-phase-2-cabaran-30_12.html

Ramai lagi yang menang kontes anjuran team Denaihati.com & Oceanlife2u ni, kalau korang nak tahu keputusan penuh, boleh terjah SINI :))





Alamak termasuk pulak kepala bos ioullsss kat belakang tu hehe. Sorry bos!

Stok Ephyra untuk 3 bulan, kini aku lebih bersemangat untuk shake dan jadi lebih sihat, cantik & bertenaga ehehehehe.


Tapi ...........


v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



..... ader orang tu dah booking awal-awal tshirt ephyra. Tak dan aku nak rasmi dulu, dia dah pakai pagi tadi pergi outstation hahaha. 

Jadi hak milik dia la. 

Takpela, kebahagiaan mestilah dikongsi bersama lagipun Pak Jelan banyak bagi sokongan pada aku dalam kontes ni dan dalam dunia blog hehe.

Sebelum tu, aku dapat sms ...




Alhamdulillah ....


#pray4MH370

You Might Also Like

16 pengomen comel

  1. wahhh murah betul rezki akak..seronoknya..bertambah flawles la akak lepas nie

    ReplyDelete
  2. Ambuih, Pak Jelan! Fefeeling Norman Hakim lettew..miahahahah. Sesuailah awk menang, Kenit. Baca entri awk pun dah takyah rujuk tempat lain. Semua info ada. Penaja pun suka sangat. Tahniah lagi skalik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah syukurlah penaja suka hehe. Shhhhh jangan bagi dia tau, kang koyak seuar kang hehehe :D

      Delete
  3. Alhamdulillah..tahniah menang
    seronok tu 3 bulan supply ephyra, cash pun dapat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah terima kasih kak raihan :))

      Delete
  4. Alhamdulillah...
    tahniah menang dapat stok ephyra dan cash tu

    ReplyDelete
  5. wah..tahniah akak. mmg best tu. dpt hadiah n duit skali

    ReplyDelete
  6. Tahniah2!!! semoga bertambah murah rezeki selalu... aamiin.. :)

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM