Nuffnang Blogbuster - Oral B Supernova 3 Approved!

Thursday, May 29, 2014


Assalamualaikum!

Tak mahu terlalu mengharap dan tak mahu rasa gembira over-excited sangat, tapi .... yessssssss! aku teruja sangat sangat sangat sangat dah ni tau! hahaha.




Alhamdulillah, segala penat lelah shooting bersama 'krew' dan editing video untuk kali kedua, akhirnya video aku telah diluluskan oleh Nuffnang! 

Hou yeaaaaa!!





Haaaaa kalau korang nak tengok acaner Pak Jelan & aku melakonkan watak, kelakar ke tak, poyo ke tak, menjadi ke tak, keras kaku macam tiang ke tak maka bolehlah tengok mulai hari ini 17hb Mei sehingga 29 Mei 2014 (^_^)







Tajuk Video : ReThink your mouth - 1
Director : Aku
Pelakon : Aku & Pak Jelan
Camerawoman : Kakak
Assisstant Director : Adik

Hahahahaha anak beranak aku angkut sekali join blogbuster campaign ni. Tak sia-sia jadi krew amatur ekekekeke :D

Korang tunggu je kat iklan kat sidebar tu sampai video kami keluar, dan tengoklah lakonan tak seberapa dari kami ni hehe. Tengok sampai habis tau! (^_^)

Harap korang suka jugak la yek. Or at least, boleh buat korang tersenyum atau tergelak tengok kami berlakon hehe.

#pray4MH370


You Might Also Like

38 pengomen comel

  1. Dah tengok...haha kelakar la..nice video dear...pandai edit video..kite movie maker prob ritu..sedey...jom tengok video sha jgk...kahkah...

    http://shapurpleungu.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha bolehla dear, baru nak pandai guna movie maker tu :D

      oraitttt kita terjah :)

      Delete
  2. Wahh.. dah tengok. Ada potensi boleh pergi lebih jauh tu nanti.. lakonan pak jelan pun bukan calang2 tu.. fengsann.. :D :D Tahniah buat kenit sekeluarga!!.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha habislah kalau Pak Jelan baca komen abg khir ni...mau terkoyak suar dia kang :D. Terima kasih :))

      Delete
  3. Dah tengok kenit..hehehe.. lawak tgk pak jelan pengsan... video farah pn approved...Tp yg peliknya video yg sblm edit pulak yg dpt..tak kisah la kan.. jnji dpt..hehehe... tahniah utk kita kan kenit..nnti jgn lupa tgk yg farah pnya jugak k.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah over je kan :D tak la busuk sangat nafas ioulls hehe. Ye la farah, video lama plak yang diaorg approve huhu.

      Will go right there for your dear. Thanks for watching :))

      Delete
  4. tahniahh ! hehee.. ~~ pengsan teruss.. thumbs up 1

    meh tngok yang leen punya lak yang tak seberapa gak neh .. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha nak menghayati watak katanya :D

      will be right there, thanks for watching dear :))

      Delete
  5. Tahniah yer... Video yang sangat kreatif dah ohsem... Hehe :))

    ReplyDelete
  6. Wahhh tahniah kak... Alhamdulillah... nak tengok nanti.. HEhehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasih ainaa, jgn lupa tengok tau pak jelan muntah acaner hahaha :D

      Delete
  7. tahniah ye kenit...tak sabar ni nak tengok

    ReplyDelete
  8. wow tahniah.. kena selalu singgah blog kenit nak tengok iklan oral tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekasih, singgah nanti tengok tau :D

      Delete
  9. Dapat tawaran..tpi xde idea... Moga berjaya ea kenit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. anim pun takda idea sangat dear, main hentam je nih hehe :D

      Delete
  10. alhamdulillah..tahniah kak
    yumida pun sm x sangka video tu di approved

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih yumida, akak dah singgah blog yumida dan tengok iklan memang kreatif :)). Tahniah untuk yumida juga :))

      Delete
  11. Tahniah HANIM, suka dan tumpang bahagia atas kejayaan,ok ustazah tunggu video tu keluar

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak, jangan lupa tengok tau hehe :))

      Delete
  12. sgt kagum okey..
    tepuk bahu kenit..
    brovo tu you..

    ReplyDelete
  13. congrats kak...haritu nak buat tp xde idea

    ReplyDelete
  14. congrats!! akk dah tengok dah iklanya....hheee

    ReplyDelete
  15. takde pulak iklannya kak..apepun all the best ye

    ReplyDelete
  16. Bestnya . Camna nk tgk videonya??! Hehe

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM