ruangiklan
ruangiklan

Tuesday, May 13, 2014

Orang Pelik Cari Keyword Pelik!


Assalamualaikum!





Macam-macam keyword pelik yang aku jumpa minggu lepas. Korang memang suka cari yang pelik-pelik yek? hehe.


Hahahaha ada ke aku share resepi bahan-bahan membuat santau makanan? Mintak dijauhkan! Harap-harap pembaca yang singgah di blog aku ni baik-baik semuanya kan (^_^). 

Keyword kek lapis sarawah farah ni menarik perhatian aku. Sebenarnya, minggu ni saja orang dok panggil aku 'Farah Hanim' hehe. Alaaaa bukan orang lain pun, member kita jugak, +Bro Framestone korang tu la dok mention aku dalam entri dia hehe.




Haaaaaa ini dah kali kedua orang doakan aku bersalin anak kembar muahaha! Masuk kali ketiga insyaAllah masin la mulut korang nanti! hahaha. 

So, doa2kan la aku pregnant kembar tahun ni, tahun depan ke. Nanti dah jadi aku citerkan apa aku rasa hehehe.

Tu je la aku nak kongsi keyword pelik ngan korang. Memang pelik-pelik taste orang ni, tapi terima kasih la sudi singgah blog picisan aku ni. Harap apa yang korang baca di sini dapat dimanfaatkan untuk kebaikan.

Happy reading! (^_^)

#pray4MH370

23 comments:

  1. Hahahaha pelik pelik keywordnya... Santau makanan tu tak boleh menahan.. Adeiii..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe blh plak cari resepi santau kat blog kiter kan :p

      Delete
  2. ada jugak org search keyword camtu,,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la pasal, yg pelik2 jugak yg dicarinya tu huhu

      Delete
  3. Waktu menerjah ke entri ni, saya tngh pegang mug sambil minum.. tersedak saya.. bab tido dgn kucing tu kira cute lah.. tapi yg bawah dia tu.. nak foto free lagi huhu..
    Tersedak & tngah gelak2 tak tertahan ni kenit.. kuikuikui.. :D :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha sabo sabo abg khir, jgn sakit jantung dah :D

      Delete
  4. hahaha... Tedi tak terlibat dalam ini cerita...

    ReplyDelete
  5. haahah... Tedi tak terlibat tau...

    ReplyDelete
  6. orang sekarang memang sgt pelik2....

    ReplyDelete
  7. Haa macam-macam ada :)

    ReplyDelete
  8. salam. ahhahaaha memang pelik ja keyword tu :D

    ReplyDelete
  9. Adoii la kenit bahan2 membuat santau makan pun ada jugak orang nak cari kan.. Ermmm macam2 ragam betul la.. =D

    ReplyDelete
  10. macam-macam ler dorang nie.....

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.