Rezeki Menang Kontes Ephyra Cabaran 30 Hari

Wednesday, May 21, 2014


Assalamualaikum!

Tak tahu mana nak start hehe. 

Alhamdulillah syukur pada Allah atas rezeki yang dikurniakan pada kita setiap hari. Dari saat dibukakan mata sehingga terhentinya nafas ini suatu hari nanti. 

Alhamdulillah percubaan pertama bersama Ephyra telah mengukuhkan lagi jodoh antara kami (ecewahhh! hehe). 

Tak sangka, aku yang selama ini tak pernah mencuba apa-apa supplemen samada untuk kelihatan sihat atau cantik, boleh tergerak hati untuk mencuba peluang ini bila ditawarkan pihak Ephyra di majlis SBB2014 yang lepas.




Dulu aku guna call-sign 'Kenit Cinonet'. Sapa yang dah lama kenal aku melalui call-sign ni pasti boleh cam kan hehe. 

Dan, mana mungkin sekali aku berani berharap untuk memenangi hadiah utama sedangkan aku baru kali pertama berkongsi pengalamanku bersama pembaca lain. Sedangkan, ramai lagi rakan blogger lain yang sudah lama menggunakan produk Ephyra & sering bercerita tentang kebaikannya.

Masa mula-mula lepas submit entri EPHYRA PILIHANKU - PHASE 2, aku boleh siap berseloroh dengan Pak Jelan, "Dapat sekotak lagi Ephyra pun jadi la kan bang hehehe".

Namun, Allah Maha Mengetahui & aku bersyukur di atas kemenangan ini.

Alhamdulillahirabbila'lamin.....




Di sini, aku ingin ucapkan juga sebesar-besar tahniah pada rakan blogger lain yang turut memenangi hadiah dari Ephyra. 

Review masing-masing memang terbaik! 

Dan, tentu sekali aku sangat berterima kasih kepada team Denaihati & Oceanlife2u terutama Pn. Amiza yang memilih entri review aku sebagai entri pilihan tempat pertama. 

Kalau dah jodoh tak kemana ye dak hehe. Alhamdulillah .... itu aje yang boleh aku ucapkan setiap kali. Itu pun dah terlajak panjang dah entri ni hehe.



Next project!

Korang yang join ..... kita jumpa di sana ye!
(^_^)



#pray4MH370

You Might Also Like

27 pengomen comel

  1. congratulations anim, tumpang happy untuk anim... Alhamdulillah, rezeki...

    ReplyDelete
  2. tahniah kenit!! u deserve to won it lah...

    ReplyDelete
  3. tahniah akak wah murah sungguh rezki akak

    ReplyDelete
  4. Tahniah Kenit Cinonet Hanim Hashim. Lumayan sih! Treasure Hunt tu tak lepas lagi pantang hakak..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe mekasih kak ayu alhamdulillah :).

      Takpe kak, habiskan pantang dulu, tahun depan kalau ada lagi kita satu team ok! (^_^)

      Delete
  5. Wow bestnya kenit! murah rezeki.. tahniah dear..=D

    ReplyDelete
  6. tahniah kak..
    memag murah rezeki kak kenit kita :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah terima kasih shark ... barangkali ini yang dikatakan rezeki anak-anak hehe :D

      Delete
  7. Tahniah yer Hanim memang luck yer selalu menang hadiah... Hehe :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah terima kasih zumal. Tak selalu la zumal, byk kali kalah gak ni hehe :)

      Delete
  8. beznye kak. alhamdulillah. tahniah kak

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah.. murah rezeki akak.. mama memang dah biasa dengan panggilan Kenit tu, tu yang bila nama akak bertukar ada juga konfius kat situ.. hihih

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah..rezeki kan kenit...tahniah..

    ReplyDelete
  11. tahniah..bestnyer treasure hunt tu..duk jauh ler pulak..

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah.. terbaik. Tahniah!!!

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM