Turun KL

Friday, May 09, 2014


Assalamualaikum!

Malam sebelumnya, mak mertua dan abg ipar aku turun ke KL sebab ada appointment kat IJN. Bukan mak mertua yang sakit, tapi abg iparku huhu. 

Sampai KL, kitaorg terus amik mak & abg ipar kat Pudu Sentral dan bawa balik umah. Malamnya, abg ipar kata nak makan kat luar maklumla esoknya nak masuk wad dah, takleh nak makan macam-macam sangat.

So, Pak jelan bawa kami ke Atas Tuber antara port makan kegemaran kami hehe.

Pak Uda & WaniMira

Masa memula Pak Uda (abg ipar) diaorg sampai, bukan main malu lagi masing-masing. Tapi, pas sejam duduk makan dah tak berapa nak malu dah ngan Pak Uda dia hehe. Yang Pak Uda plak suka melayan budak-budak, memang kamceng la jadiknya! hehe.

Abg ipar aku dimasukkan ke Hospital Temerloh sebelum dirujukkan ke Institut Jantung Negara (IJN) akibat masalah kolesterol tersumbat di saluran jantung. Hari tu, Pak Jelan bagitau abg ipar pengsan di kampung akibat terlalu penat.



Malam tu kak ipar sekeluarga pun ada sekali. Dia pun dah nak due bersalin hujung bulan ni huhu. Dah nak masuk 3 dah anak dia. Aku jugak yang tak gerak-gerak ni hahaha.

#pray4MH370

You Might Also Like

8 pengomen comel

  1. semoga abg ipar cepat sembuh

    ReplyDelete
  2. in sha ALLAH .. semoga abg ipar cepat sembuh dan kak ipar selamat bersalin bila sampai due.. :)

    ReplyDelete
  3. Insha Allah abg ipar kenit kembali sembuh...

    ReplyDelete
  4. Budak2 mcm tulah.. mula2 malu, bila dah dpt tempo haaa... tak terlarat nk layan... :D :D

    ReplyDelete
  5. fiza ingatkan akak tadi dalam new post tadi..sorry silap lak..semoga semuanya dipermudahkan oleh Allah.

    ReplyDelete
  6. moga abg ipar kenit cepat sembuh ye

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM