Aku Terharu ...

Thursday, July 10, 2014


Assalamualaikum!





Allahuakbar ....

Segala puji bagi Allah yang Maha Berkuasa atas setiap sesuatu yang bernyawa dan tidak bernyawa di muka bumi ini. Dan kerana Dia, aku masih di sini bisa menghela nafas, berdiri, bergerak, makan, tidur dan beribadah selagi nyawa dikandung badan.

Terima kasih atas kata-kata yang sungguh bermakna ini. Kita mungkin tidak saling mengenali, tapi kata-kata kamu benar-benar menaikkan semangat aku untuk terus berkongsi ilmu untuk di manfaatkan bersama.

Apa yang aku kongsikan juga adalah sumbangan dari penulis lain. Semoga Allah memberikan ganjaran atas kebaikan yang dikongsikan mereka. 

Terima kasih sekali lagi ... semoga Allah memberkati kita semua. 

Amin...


Ya Allah .. 
lindungilah saudara-saudara kami yang 
sedang dizalimi di Palestin, Syria dan Myanmar. 
Ya Allah ... 
ampunkanlah segala dosa-dosa kami.

T__T



You Might Also Like

11 pengomen comel

  1. Alhamdulillah..sebenarnya ramai yang menghargai penulisan kenit...

    ReplyDelete
  2. kita akan lebih terasa nak menulis bila ada orang yang rasa inspired dengan penulisan kita.. teruskan :D

    ReplyDelete
  3. Wow..kak, bermakna blog akak ni banyak bg manfaat pd mereka diluar sana

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah...ada yang menghargai hasil tulisan kita kan...
    kesian rakyat Gaza..moga mereka sentiasa dilindungi

    ReplyDelete
  5. saya pun support dari belakang...semoga dapat byk info yg bermanfaat...

    Entri terkini MINDAKABUR : Mindakabur Official Blog Facebook Page

    ReplyDelete
  6. Aalhamdulillah... semoga terus berkongsi & menyampaikan kebaikan utk kehidupan yg diberkati... aamiin

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM