Briged al-Qassam 'Menyerang' Blog

Tuesday, July 22, 2014


Assalamualaikum!




Minggu lepas lagi lepas

Sudah hampir 2 minggu sejak tragedi serangan ke atas Gaza oleh tentera-tentera anjing Zionis laknatullah berlangsung, dan keyword ini yang paling banyak muncul. 

Mungkin korang juga maklum akan pasukan mujahideen yang sangat berani ini kan. Or at least, tolong katakan yang korang pernah dengar barang sedikit info tentang mereka....


Minggu lepas

Minggu ini

Andai korang masih tidak mengenali siapa Briged al-Qassam yang juga digelar 'tentera malaikat' ini, jangan khuatir. Aku ada kongsikan sedikit info tentang mereka di SINI

Walaupun tak banyak yang aku kongsikan di sini, tapi harap dari situ kita boleh sama-sama berdoa untuk kemenangan di Palestine. It's the least I can do ....








Allahurobbi...

Doakan kemenangan buat para mujahideen2 kita yang sedang berjuang di sana. 


Teruskan berdoa untuk Gaza, Syria, Rohingya dan seluruh dunia.


You Might Also Like

14 pengomen comel

  1. allahuakbar , tak leh tengok gambar, tapi pencarian orang ramai sebab depan concern dengan apa yang berlaku di sana.

    ReplyDelete
  2. Allah menjanjikan kemenanga umat Islam dalam peperangan menentang Israel dan rakyat muslim Gaza berkata mereka akan menang dalam pertempuran dalam bulan ramadhan...semagat juang terus membara , kita dikejauhan bersama menitipkan doa kejayaan mereka.

    ReplyDelete
  3. Semoga Allah memberi kemenangan kepada mereka disana..Insyaallah..ameeennnn..

    ReplyDelete
  4. salam. ya..betul..sama+ kita berdoa semoga segalanya dipermudahkan untuk mereka..

    ReplyDelete
  5. INsyaAllah nanti Islam akan menang jugak akhirnya.

    ReplyDelete
  6. Subhnallah.... hanya doa mampu di panjatkan :'( ANAK LELAKI TAK BEST?

    ReplyDelete
  7. Ada rakyat Malaysia turut sama berjihad di sana... #PrayForGaza

    ReplyDelete
  8. Terus scroll ke bwh...sebak hati tgok

    ReplyDelete
  9. Semoga mereka dilindungi oleh Allah..

    ReplyDelete
  10. Semoga Allah jua yg menurunkan pertolongan... marilah bersama2 kita semua terus berdoa... Allahuakbar...

    ReplyDelete
  11. sedih hati bila tngok gambar di gaza..

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM