ruangiklan
ruangiklan

Tuesday, July 29, 2014

Salam Aidilfitri 2014


Assalamualaikum!


Niat di hati memang nak ucapkan salam lebaran di blog kesayanganku ini sehari sebelum raya. Tapi, masa memang suntuk masa tu dan aku pulak dok sibuk tolong mak menyiakan juadah raya.




Walaupun hari ni dah masuk raya kedua, tapi masing-masing masih dalam mood raya lagi kan, so kiranya masih belum terlambat lagi aku nak wish Selamat Hari Raya betoi dak? hehehe.

Tahun ni, tak dapek aku nak sediakan kad raya tuk sahabat-sahabat semua. Maklumla, blogger baru macam aku ni banyak lagi yang tak tahu dan tak bersedia hehe. So, ni kad raya ekspress aku buat hehe. Lagipun, ni sebagai tanda kenangan kami sekeluarga untuk rakan-rakan dan pembaca setia Nukilan Kenit.

InsyaAllah, tahun depan andai ada rezeki aku buat kad raya pulak hehe. 

Di kesempatan ini, aku nak memohon maaf kepada semua andai ada yang aku tersilap cakap atau tersilap berkongsi apa-apa info di blog aku ni. Mohon ampun dan maaf ye :)

Sekarang, aku masih di kampung menikmati hari raya bersama keluarga. Walaupun penat semalam melayan tetamu tak hilang lagi, tapi seronok bila budak2 datang umah beraya.

Nanti aku kongsikan pula citer pasal raya ye :)


Camat aghi ghayeeee ^^



2 comments:

  1. Salam aidilfitri ..maaf zahir dan batin..masa begitu cepat berlalu..

    Entri terbaru saya dalam Blog Hero Borneo

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir dan Batin.

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.