Selepas 40 Sachet Ephyra

Saturday, July 05, 2014


Assalamualaikum!

Salam Ramadhan 2014 buat semua umat Islam! Tetengah malam buta ni takleh tido plak kan, jeles pulak nengok anak-anak kat sebelah lena diulit mimpi masing-masing. Kakak tido buas takleh blah! Kaki dia kat perut aku, yang adik plak kepala duk bawah pinggang aku. Dah aku ni kat tengah-tengah dah macam ape ntah! hehehe.

Actually, ini review kedua aku bersama Ephyra. Sebulan lebih dah aku consume pek Ephyra yang kedua ni dan dah banyak perubahan yang aku dapat rasai sendiri! Kalau nak baca review pertama aku, korang boleh terjah SINI.

Alhamdulillah, Ephyra serasi sangat ngan aku ^^




Walaupun dalam bulan puasa, tetap juga aku teruskan minum Ephyra ni. Memang bagus untk maintain tenaga dan stamina lebih-lebih lagi dalam cuaca yang tak menentu sekarang ni kan. 

Tapi routine aku bulan puasa ni kena adjust sikit. Kalau sebelum ni aku minum Ephyra sebelum bekpes pagi, tapi untuk bulan Ramadhan ni aku minum sebelum tido. Macam tu, khasiat Ephyra akan diserap dengan jayanya oleh perut aku tanpa diganggu oleh murtabak, kebab dan roti jala muahahaha! :p





Alhamdulillah dengan izin Allah, parut jerawat tegar di pipi sebelah kanan aku ni berjaya dikurangkan! Satu pencapaian memberangsangkan you know! Ephyra bukan sekadar mencantikkan kulit malah ia menjadikan aku lebih sihat luar dan dalam.

Kenapa aku kata 40 sachet?? sebab lagi 10 sachet aku dapat hadiah saguhati dari Treasure Hunt Bersama Ephyra yang aku join bulan Mei hari tu. Terima kasih Ephyra dan team Denaihati atas peluang ini! ^^

So, sekarang aku sambung dengan kotak Ephyra ke-2 pulak! Stok aku untuk raya nanti pun dah bersedia untuk ditempur! hehe. Kalau korang nak tau acaner aku dapat stok Ephyra ni, boleh terjah SINI dan baca kenangan manis aku bersama Ephyra! ^^

So, jom sambung tido kang ada yang tak bangkit sahuq kang! hehehe :D


You Might Also Like

0 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM