Friday, July 25, 2014

# Cerita Kat Opis # Ramadhan

Terima Kasih Bos! (^_^)


Assalamualaikum!




Amboiii kemain lagi berterima kasih kat bos ye. Mentang-mentang la hari ni last day keje sebelum bercuti panjang, masing-masing tentu dah eksited nak pulang berhari raya di kampung kan hehe. 


Walaupun mood raya aku tak berapa menjadi tahun ni dengan baju raya aku & anak-anak yang tak ready lagi tapi macam mana pun tetap nak balik kampung. Apa2 hal kita kasi sampai kat kampung dulu, baju boleh beli kat sana jugak nanti kan.

Dan, hari ni macam tahun-tahun lepas juga, bos telah bermurah hati memberikan cuti half day pada semua staff muslim yang akan pulang ke kampung hari ni. Hou yeaaaaa! (^_^)




Dan tahun ni juga, aku dapat duit rayeeee! Yeaaaa dengan penuh keterujaan dan senyuman sampai ke telinga, aku sampaikan penghargaan aku pada bos aku yang baik hati. 

Sekali dia cakap, "eh ni untuk anak-anak anim tau".

Alaaaaaaaaaa! terus pelamin anganku musnah! wahahaha :p

Its okeyyyyy, gurau-gurau je tadi tu. Memang niat nak bagi kat anak-anak pun. Sedor diri ni dah tuhak, tak layak nak dapat duit raye kan hehehe. 

InsyaAllah tengahari ni, kami sekeluarga akan pulang beraya di Melaka. Tak sabar nak jumpa dan beraya dengan mak dan abah T__T. 

Doakan perjalanan pergi dan pulang kami selamat ye teman-teman :). Nanti kalau dah rasmi tarikh rayanya kita wish-wish untuk semua (^_^)


11 comments:

  1. wah,...bestnya boss bagi duit raya...alhamdulillah..rezeki ramadhan

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya aidilfitri buat Hanim sekeluarga..
    Berhati-hati semasa dijalan raya ye..
    Alhamdulillah.. rezeki buat anak2 tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam aidilfitri juga buat kak yati dan family. Maaf zahir batin ye kak :))

      Delete
  3. p/s
    SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. AMPUN DAN MAAF ANDAI ADA TERKASAR BAHASA SEPANJANG PERKENALAN DAN PERSAHABATAN KITA MESKIPUN DI ALAM MAYA SAHAJA...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam aidilfitri buat sis juga, maaf sekiranya ada silap dan salah hanim dengan sis. Moga ukhwah kita kekal terjalin erat :))

      Delete
  4. best la kan half day last day before cuti raya..seronoklah anak anak kak anim dapt duit raya tu..have a safely journey anyway kak anim and family..Selamat Hari raya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam aidilfitri juga buat fiza dan keluarga. thank you for the doa dear. Semoga ceria2 selalu :))

      Delete
  5. hihi esok sya balik Melaka juga :) hihi btw hati2 and take care :)

    ReplyDelete
  6. Salam aidilfitri buat hanim sekeluarga...maaf zahir batin ye...

    ReplyDelete
  7. Semoga selamat sampai ke destinasi

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Follow Us @soratemplates