ruangiklan
ruangiklan

Tuesday, August 26, 2014

10 Bentuk Kreatif Yang Boleh Dibuat Dengan Getah Rambut!


Assalamualaikum!




Bila dah terlampau boring duk dalam umah, getah rambut pun boleh dijadikan bahan mainan! hehe. Gitulah agaknya bila sel-sel otak berhubung kan. Rupanya, kesini duit belanja dia perabihkan. Satu enam posen, dalam beg dok 3-4 getah rambut begini. Bila tanya, belikan untuk adik sekali katanya.

Yo la tu!

Tapi aku tak nafikan, aku memang kagum dengan anak aku yang sulung ni. Aku dulu pun tak terfikir nak buat something yang lain dengan getah rambut selain dari buat getah lompat! haha.

Nak tahu apa kakak buat dengan getah rambut? Jom tengok ^^

Cincin 24 juta! heeee :p

Lucky no. '8'!

'x'

Dapnyeee lolipop! ^^

Gelung buih dan buih. Ni mesti terjebak ngan Giant Bubble hari tu kan!

My Inspirator!

Dialah yang berikan idea dan dialah yang tukang buat. Tiap kali dia tanya nak buat ape lagi ye bu? Aku just cakap buat je la apa yang kakak fikir senang. Memang dia frust ngan jawapan aku tapi akhirnya dapat juga dia hasilkan something dari getah rambut tu! hehehe :D


Ni? kusyen pun boleh bekas bedak pun boleh.
Tapi kakak kata ni kerusi hehe.

'Eye On Malaysia' gituuuuu!

'Mickey Mouse'

'Kereta'

'Jam tangan'


Good job sayang! ^^



9 comments:

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.