Hanya Mampu Geleng Kepala & Senyum

Wednesday, August 27, 2014


Assalamualaikum!


Masuk dalam kereta, dia tunjuk ibu jari...




Cer teka ni jari siapa? 


Klu : Dia mempunyai rekod perubatan paling banyak dicatatkan dalam blog ibunya (hehehehe)

Haaaa dah tahu? tahu tak siapa dia? Nak tahu siapa dia?

Drum pleaseeee! 

*jrenggggjrengggggjrengggggg*




Ahaaaa tengok pipi gembol dari tepi tu pun dah bole tahu kakakla orangnya! hahaha. Baru je tangan tu nak baik dari insiden minggu lepas, minggu ni kenaaaaa jugak. Tangan kanan lagi pulak tu!

Kali ni ibu tak marah hehe. Sebab ibu tahu tahap adrenalin dalam tubuh anak-anak ibu melebihi paras dos yang dibenarkan heeeee.

Haih...

Katanya dia main main ngan kawan, dok berlari ke sana sini tetiba jatuh kena tepi longkang. Tersiat sikit kot kulit ibu jari tu. Cikgu la yang tolong cuci, bubuh ubat dan balutkan jari tu. 




Bukan takat jari yang tersiat, baju sekolah turut 'tersiat' hehe. 

Macam cikgu dia cakap tempohari, "sementara budak nak membesar ....gitu le Puan hehehe". Nak marah tak koso den. Nak membebel pun tak guno, namo pun budak :D




You Might Also Like

7 pengomen comel

  1. hehe... bila baca entry ni, terbyg ank2 solehah sy yg sdg mmbsr nih.. hihi.. mmg x kuasa nk marah dh.. hihi

    ReplyDelete
  2. Kuat tu kalau baju pun sampai terkoyak..
    Kesiannya...

    ReplyDelete
  3. alah..kesiannya dia..biasalah tu anim.budak nak membeso katanya..

    ReplyDelete
  4. Aduhai...abih baju...ada extra x tuh?

    ReplyDelete
  5. Lasak....bagus x la mandom dia dlm kelas..

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM