ruangiklan
ruangiklan

Saturday, August 23, 2014

Maaf ...



Assalamualaikum!


Alhamdulillah bengkak di gusi semakin pulih. Setengah bekas air panas suam aku isi, kemudian letak garam dan kacau. Actually, aku tak kacau...aku guna Ephyra shaker tu je hehehe. Jadi ketagih pulak nak shake shake ni.

Sekali tu je la aku kumur air garam, alhamdulillah dengan izin Allah bengkak di gusi semakin surut. Seksa juga kalau gusi bengkak ni. Tu baru sikit nikmat Allah tarik dari aku huhu.

Aku bukan biasa nak bercerita pasal diri sendiri ni. Jarang sangat kot aku membebel pasal diri sendiri. Tapi, kadang-kadang tu kena luahkan juga sebab kalau aku tak luah, rasa syahdu je diri ni.

Lately, banyak benda terjadi. Tapi, takmo citer la pasal tu. Aku kan pendendam berjaya hahaha. Biar aku telan sorang-sorang sudah. Tapi, part yang aku nak share ni pun sedih, so boleh aku kongsi kat sini kan huhu.

Bukan orang tak menjemput, tapi tiap kali nak gi open house rakan-rakan ada je penghalangnya. Dalam semua jemputan open house yang aku dapat .... tak satu pun yang aku dapat pergi.

Syahdu weh! T_T

Paling kesian ... anak-anak la. Kesian diaorg nak merasa beraya di rumah orang. Nak merasa beraya di rumah jiran-jiran dalam blok ni, takda peluang sebab masing-masing balik sini terus tutup pintu. Nak buka mulut bertegur tepi tangga pun payah.

Hari ni pun ada beberapa jemputan open house yang tak dapat aku penuhi. Salah satunya, open house umah penyelia aku. Duk Putrajaya nun je, tapi atas sebab-sebab tertentu aku tak dapat  pergi juga. Harap Isnin nanti dia tak masam muka ngan aku huhu.

Maaf ... aku hanya mampu merancang, Allah jua menentukan.



2 comments:

  1. Kadang-kadang, kalau kite inginkan sesuatu sangat2, selalu ada penghalang. Dugaan namanya tu. Kan? Tak dapat yg ni, mungkin ada lagi yg lebih baik di masa depan...sabo je lah...
    Anyway...SELAMAT HARI RAYA. Lama tak tegur Cik kak Kenit..huhuhu...

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.