Nak Jadi Pereka Fesyen Pulak?

Wednesday, August 06, 2014


Assalamualaikum!




Macam-macam akai anak ibu ni. Memang tak reti duk diam gayanye, ade je benda nak dibuatnya. Tak serupa ibu langsung time kecik-kecik dulu hehe.

Malam tadi ini keje dia. Kata ada homework, bila dah siap suruh dia tunjukkan kat ibu. Alih-alih dia tunjuk sketch ni pulak hehehe. Laaaaaaa ... nak jadi designer pulak dah ke! 


Ginila rupanya bila sel-sel otak mula berhubung :p

"Cantiknyeeeeee...! cer try kaler pulak. Ibu nak nengok"

Kemain dia kuarkan kaler pensel adik dia hehehe. Pandai pulak tu letak 'manik batu' kat bahagian tangan dan tengah baju. Pastu kat kain pun letak 'manik batu' gak! Siap ada bunga plak kat 'kaki' baju dan kain wahahaha. Design baju mana ntah kakak skodeng ni ha! :p

Dah kaler, dia bagi kat aku balik .....

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



Baju kaler lain kain kaler lain hahaha. Agak-agak tergugat tak fesyen designer retis kat luar tu? hehehe.

Boleh la tu kak ... semangat tu yang penting kan :). Mana tau boleh jadi tema raya kita tahun depan hehehe :D


You Might Also Like

11 pengomen comel

  1. Tudia warna... baju lain kain lain.. hahahah tapi kreatif anak akk...

    ReplyDelete
  2. pehh...kalah designer terkenal tu..design terbaru tu hanim...hahaha

    ReplyDelete
  3. baguih ni, kecik-kecik dah pandai :D

    ReplyDelete
  4. boleh dh buat design baju raya tahun depan..

    ReplyDelete
  5. Amboiii kemahen...manik2 gituu...pengaruh sapaa la ni :3

    ReplyDelete
  6. berbakat.. boleh designkan baju unty as tak?.. hihihih

    ReplyDelete
  7. Berbakat...kena gilap...mn tau dh besor nanti mmg jd fashion designer?

    ReplyDelete
  8. kreatif ni kak..nanti kena gilap bakat dia

    ReplyDelete
  9. Wah.. Pandai match kaler block..

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM