ruangiklan
ruangiklan

Monday, August 25, 2014

Peluang Anda Miliki Produk Ecover!


Assalamualaikum!


Sejak aku buat review mengenai produk Ecover dan adakan kontes serentak di blog, banyak respon positif yang aku dapat tentang produk Ecover ni.

Sebagai menghargai pembaca² Nukilan Kenit, Ecover sekali lagi bermurah hati nak memberikan korang korang dan korang yang bertuah untuk mencuba sendiri produk pembersih Ecover 100% dari sumber alam semulajadi ....for FREE!!! Hoh, ohsem giler kan!! kan!! kan!! hahaha :D

Bagi korang yang baru pertama kali nak mencuba produk Ecover, inilah peluangnya! Just lengkapkan google form di bawah entri ni dan 30 ORANG PERTAMA yang berjaya melengkapkannya bakal memiliki 100ml sampel cecair pembersih ECOVER secara PERCUMA!! Korang yang tak menang kontes bersama Ecover hari tu pun boleh mencuba! ^^





Haaaa cantik tak banner yang aku buat ni? hahaha. Penat aku design ni dik non! kasila tepukan gemuruh kuat sikit hehehehe. Aku dan Ecover dah bersemangat nak bagi korang FREE produk Ecover ni tau. InsyaAllah korang akan berpuas hati dengan hasilnya.

Cakap pasal puas hati, aku ada baca beberapa feedback dari rakan yang telah memenangi kontes bersama Ecover ni. Antaranya, korang boleh terjah SINI dan baca pengalaman beliau sendiri bersama Ecover! ^^

So, ape tunggu lagi guys! isikan butiran korang dalam google form di bawah ni sekarang dan kalau sudi komen "saya dah isi!" kat ruang komen entri ni. Tapi, ini khas untuk pembaca di Malaysia je tau, kalau tak jenuh pulak Ecover nak uruskan postage untuk yang jauh-jauh nun hehehe.

Harus diingat, tarikh penebusan adalah SEHINGGA 31hb Ogos 2014 atau cukup 30 orang yang melengkapkan google form di bawah. Lepas tu, aku tutup borang ^^


Thanks for your support! ^^


Boleh juga klik SINI dan isi butiran anda! ^^


18 comments:

  1. memang puas hati lah guna ni anim...makin rajin pulak cuci dapur...hehehe

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum kak , sheila dah isi. yeayyy. heheheh

    ReplyDelete
  3. Okey, dah isi. :)

    Tak tahu pun apa benda ecover ni. Baca blog kak hanim ni baru tahu. Hihi. Klu dapat free nnt blh la buat review..best jgk try2 produk yg blom pernah try ni :)

    btw jom jln2 ke blog emi ..

    ReplyDelete
  4. Nampak macam menarik jek produk Ecover nie. Saya dah isi! :D

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.