Siapa Pelakon Tu?

Wednesday, August 06, 2014



Assalamualaikum!

Lama aku tak menjenguk si Nuffie, jadi seeloknya masa yang terluang ni aku isikan dengan menjengah sekejap perkhabaran blog aku di sana hehe.

Macam-macam keyword yang aku dah jumpa kat sini. Yang pelik, yang sangat pelik dan super pelik pun ada! Nak tau, sila godek sendirian berhad ye, aku dah sediakan kat label tu korang klik aje kat 'Keyword Pelik!' :D



Tudiaaaaa! siap mention 'berwajah bujur telur' lagi! haha. Detail sungguh si pencari ni ye tapi siapa gerangan yang berwajah bujur telur tu? Nak kata blog aku ni blog citer pasal retis tak jugak. Aku citer pasal aku dan kompeni aku je la pun hehe.

Aku pun berwajah bujur jugak! cuma aku bujur sirih, kalau bujur telur tu macam pelikkkk je cam pelikkkkk je hahahaha :p

Hahaha gitu leeeee kekdahnye ye. Pelakon berwajah bujur telur takda sini ye dik! Tuan blog ni berwajah bujur sirih, nak tengok muka bujur sirih ni datangla blog ni selalu heeeee :D


You Might Also Like

11 pengomen comel

  1. pelik pelik betul dorang carik.. hihi

    singgah menabung di sini..selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  2. berwajah bujur telur? Nora Danish kot haha

    ReplyDelete
  3. hahahahaha ada ciri2 la kot muka akk bujur telur.. ahaks.. first time dengar bujur telur

    ReplyDelete
  4. hahahaa,,..siapa emppunya badan tu ya..

    ReplyDelete
  5. Jom google apa yg kuar nanti...hihihihi

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM