ruangiklan
ruangiklan

Wednesday, August 06, 2014

Siapa Pelakon Tu?



Assalamualaikum!

Lama aku tak menjenguk si Nuffie, jadi seeloknya masa yang terluang ni aku isikan dengan menjengah sekejap perkhabaran blog aku di sana hehe.

Macam-macam keyword yang aku dah jumpa kat sini. Yang pelik, yang sangat pelik dan super pelik pun ada! Nak tau, sila godek sendirian berhad ye, aku dah sediakan kat label tu korang klik aje kat 'Keyword Pelik!' :D



Tudiaaaaa! siap mention 'berwajah bujur telur' lagi! haha. Detail sungguh si pencari ni ye tapi siapa gerangan yang berwajah bujur telur tu? Nak kata blog aku ni blog citer pasal retis tak jugak. Aku citer pasal aku dan kompeni aku je la pun hehe.

Aku pun berwajah bujur jugak! cuma aku bujur sirih, kalau bujur telur tu macam pelikkkk je cam pelikkkkk je hahahaha :p

Hahaha gitu leeeee kekdahnye ye. Pelakon berwajah bujur telur takda sini ye dik! Tuan blog ni berwajah bujur sirih, nak tengok muka bujur sirih ni datangla blog ni selalu heeeee :D


11 comments:

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.