ruangiklan
ruangiklan

Saturday, September 20, 2014

[Cabaran 30 Hari] Hari 20 - Quote Kegemaran


Assalamualaikum!

gambar hiasan


Masuk hari ke-20 dan aku cuba sedaya upaya aku mengejar entri #cabaran30hari walaupun pada saat ini, ketika ini jiwa aku sedang berbahagia dibuai oleh kehijauan penuh kedamaian, jauh dari hiruk pikuk bandar yang menakutkan!

Tu sebab aku letak gambar pokok kat atas tu hehe, kongsi mood hijau ngan korang yang masih sudi bertandang di blog picisan aku ni :).

So!

Aku tak punya quote atau kata-kata mutiara yang tertentu yang aku suka. Semuanya aku suka asalkan tak salah. Tapi ada satu yang menarik perhatianku ....



0 pengomen comel:

Post a Comment

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.