Bila Kakak & Adik Beborak!

Monday, October 20, 2014


Assalamualaikum!








Selamba badak je ko kan kak, buka topik 'BOIPREN' pepagi buta kat warung Pak Yob. 

Time ibu dan ayah ada kat depan korang plak tu! @_@



You Might Also Like

12 pengomen comel

  1. Hahahahahahaahah! kemainnnn!!!!!

    ReplyDelete
  2. alaaaa ibu ngan ayah pun,buat2 tak dengar je la hahahahahh.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tak boleh ...memang spontan sungguh! mujur air tak tersembur ke muka diaorg @_@

      Delete
  3. agaknya itu lah anak2 dok borakkan ....kat umah tu pun sama gak dgn 3 hero

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang itu yang diborakkan dua beradik ni pagi tadi sis! haha. Ini bukan dialog buatan ... ini betul-betul kejadian @_@

      Delete
  4. salam blogwalking..
    hiii cute je dialog adik beradik..tambah2 kalau umur dekat2 mcm ni kan..

    ReplyDelete
  5. Terrr.....boypriend....awai sgt nak jd `datuk`

    ReplyDelete
  6. Amboii... Jaga-jaga ea bapaknya.. Hehe

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM