Chicken Pox Atau Chicken .... ?

Wednesday, October 15, 2014



Assalamualaikum! 





Keyword 'pantang larang chicken pox' antara yang banyak dicari di blog ini. Lama dah entri tu ... time kakak kena chicken pox. Tak sangka plak entri spontan aku tu menarik perhatian orang mencari info mengenainya ..terima kasih ye :).


Tapi keyword 'chicken box' ni memang kelako ... pada aku laa ... hehe. 




Seronok pulak melayan menda alah ni hehe. Kadang-kadang aku rasa kan segmen #keywordpelik aku ni boleh jadi terapi untuk merelease tension. At least ada gak 'bahan' yang boleh buat aku tersengih sengsorang depan pc baca barang yang orang dok cari kat blog aku ni ha...ha...ha :p


You Might Also Like

6 pengomen comel

  1. Sebenarnya dia nak order chicken fried su box tu tapi malu nak cakap heheheheh

    ReplyDelete
  2. macam macam ye pon ada..hihihi.. jgn chicken coat udahle.. chicken pakai kot

    ReplyDelete
  3. Macam2 dorang cari yer... Tak tercapai dek akal pun ado ^_^

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM