ruangiklan
ruangiklan

Wednesday, October 15, 2014

Chicken Pox Atau Chicken .... ?

  6 comments    
categories: ,


Assalamualaikum! 





Keyword 'pantang larang chicken pox' antara yang banyak dicari di blog ini. Lama dah entri tu ... time kakak kena chicken pox. Tak sangka plak entri spontan aku tu menarik perhatian orang mencari info mengenainya ..terima kasih ye :).


Tapi keyword 'chicken box' ni memang kelako ... pada aku laa ... hehe. 




Seronok pulak melayan menda alah ni hehe. Kadang-kadang aku rasa kan segmen #keywordpelik aku ni boleh jadi terapi untuk merelease tension. At least ada gak 'bahan' yang boleh buat aku tersengih sengsorang depan pc baca barang yang orang dok cari kat blog aku ni ha...ha...ha :p


6 comments:

  1. Sebenarnya dia nak order chicken fried su box tu tapi malu nak cakap heheheheh

    ReplyDelete
  2. macam macam ye pon ada..hihihi.. jgn chicken coat udahle.. chicken pakai kot

    ReplyDelete
  3. Macam2 dorang cari yer... Tak tercapai dek akal pun ado ^_^

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.