Dua Tahun Dah ...!

Wednesday, October 01, 2014


Assaalamualaikum!


Giler kentang camner aku boleh terlupa tarikh penting tu??! Nampak nau bizinye aku ni ye huhu.  

Sebenarnya, anniversary blog aku jatuh pada 20 September lepas! tapi pagi ni tengok kalendar bulan 10 baru aku perasan dah terlepas! Ishh ishh ishh ....


sumber : google

Pejam celik pejam celik kejap je dah dua tahun yek. Dari lone ranger sekarang dah ber'bumbung' di bawah satu network yang alhamdulillah ... aku bersyukur di bawahnya.

Dua tahun ... kalau nak dibandingkan dengan rakan-rakan blogger lain memang aku takleh celen lagi! 'Hijau' serba serbi ...

Dalam dua tahun yang masih 'hijau' ni jugakla aku berusaha bagi yang terbaik untuk keluarga, korang dan diri aku sendiri. Kalau ditanya apa yang aku dapat dari dunia blog ni dalam masa dua tahun ni, dah tentu panjang lebar aku nak kena citer kan! Takyah la yek ... hehe.

Nak tahu kalu ... sila belek semua entri aku yang terdahulu. Suka duka aku semua aku kongsikan di blog kesayangan aku ni.

Pada korang yang tak jemu support aku dan blog Nukilan Kenit ni, aku ucapkan ribuan terima kasih. Aku hargai kedatangan korang dari awal dulu sampai sekarang. 

You know who you are ;)

Segala komen positif dan teguran korang aku akan simpan bikin panduan. Hajat nak buat giveaway untuk celebrate ulangtahun yang kedua ni, tapi buat masa sekarang memang aku tak sompek-sompek nak bueknyo!

Terima kasih sahabat .... ^^


You Might Also Like

8 pengomen comel

  1. I will always support you... semoga terus berjaya anim... *_^ and congrats...

    ReplyDelete
  2. happy anniversay..dah nampak hanim lebih berjaya sekarang nie..tahniah..

    ReplyDelete
  3. All the best kenit. Huhu. Bw n isi tabung

    ReplyDelete
  4. happy anniversary..ingatkan anniversary pernikahan tadi..hehe.

    semoga bertambah maju jaya kak :)

    ReplyDelete
  5. selamat ulang tahun blog ye..ehhehe...

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah...tahniah kenit...dah sambut anniversary kedua dah yek...

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM