Selamat Menyambut Aidiladha Dari #kelabbloggerbenashaari

Sunday, October 05, 2014


Assalamualaikum!


Memandangkan keadaan trafik dua tiga hari ini sungguh 'mengerikan' dan sebab cuti yang pendek, maka kami bercadang beraya di KL aje. Lagipun, aku masih tak boleh lupakan trauma tersekat dalam trafik hampir 3 jam pada hari Rabu lepas! Tunggu la sok aku buat loan beli kereta yang boleh terbang, baru berani nak nek hiway utara-selatan tu huhu.

Anyway, aku bersyukur sekali lagi berpeluang meraikan hari raya aidiladha kali ini walaupun tidak dapat pulang ke kampung halaman. Yang penting ialah kesempatan yang diberikan kepada kita untuk meraikannya bersama keluarga ye dop :)


Di kesempatan ini, aku dan family ingin mengucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha buat semua umat Islam walau dimana jua korang berada. Semoga kita mendapat keberkatan dunia dan akhirat serta tergolong dalam golongan yang diredhai Allah s.w.t.

Pada yang memandu harap berhati-hatilah di jalanraya ye. 

Jika korang kaki selfie sekalipun, janganlah dibawak tabiat berselfie itu ketika memandu. Bawak-bawakla sedar diri dan ingatlah orang yang tersayang :)


SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA 1435H
dari kami 
#kelabbloggerbenashaari


You Might Also Like

5 pengomen comel

  1. Selamat Hari Raya Aidil Adha #kelabbloggerbenashaari !!!! Kosong² Anim. wehh ..

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya Aidil Adha , Kak Hanim

    ReplyDelete
  3. Selamat hari raya... Maaf zahir dan batin...

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM