Terlebih Rajin Terlebih Semangat !

Saturday, October 04, 2014


Assalamualaikum!




Entah angin kus kus apa yang menyerang si sulung aku ni hehe. Iskk tak baik cakap gitu ... kan bagus tengok anak buat homework tu. kang dia ngadap iPad tu sepanjang malam kang, lagi haru! huhu.


Style kakak ... kalau ada satu benda tu yang dia suka, dia akan hadap sampai puas! Sama pesen gak bila dia buat homework, cikgu suruh buat satu page je ... dia bantai sampai page akhir! hahaha :D

Naper kakak buat page yang bukan homework? kang Sir marah nanti tak ikut arahan....

Takpela ... nanti senangla kakak bila Sir suruh buat kakak punye dah siap.

Hek eleh ... tak takut betul budak ni hehehe. 




Ini bukan homework, Ini masterpiece dari Mira ...gambar pemandangan kampung di atas gunung-ganang hehe.


You Might Also Like

1 pengomen comel

  1. Memang rajin sgt2 anak akak... :) Thank you for sharing
    For share tips menurunkan berat badan

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM