Magnum Nak Bagi Aiskrim FREE!!

Thursday, November 13, 2014


Assalamualaikum!


sumber : google


Wahhhh! hou sek arrr ...! Aiskrim FREE ..?? Magnum?? Bukan magnum 4D tu ye ...haipppp! hehe. Bila? Jumaat ni a.k.a esok!

Magnum Kuala Lumpur akan berada di Mid Valley pada pukul 10 pagi untuk memberikan ais krim percuma kepada pengunjung. 

Bukan itu sahaja, 500 pengunjung pertama yang bertuah akan mencipta ais krim mereka sendiri dan juga terdapat kejutan menanti para pengunjung

Pengunjung yang akan mencipta ais krim mereka sendiri perlu memilih mana-mana 3 pilihan taburan daripada 9 jenis pilihan taburan yang disediakan. 


Taburan yang dipilih akan di gabungkan dengan ais krim vanila lembut yang disaluti dengan coklat Belgian susu atau gelap. -yahoo.com


Arghhhh ...! napeeeeee la gi buat esok pulak. Esok iolss mana ada kat KL dah ...! Mid Valley tu ..dekat dah ngan opis hehe. Tapi sanggup ke aku nak berkerumun beratur berhimpit-himpit ramai-ramai kat dalam tu? Mau pitam aku nanti ...! 

Hari tu gi sana masa event ngan George Calombaris pun aku dah sakit tulang belakang sebab berdiri hampir 2 jam! 

Sapa peminat tegar eskrem Magnum, esok adalah peluang korang untuk dapat eksrem FREE! Bukan saja FREE .. korang boleh customized pulak eksrem tu mengikut kesukaan korang .. ! Tapi kena la jadi 500 orang pertama yang bertuah tu! 

Perghh ... mujurla aku tak 'gila' sangat nak makan eskrem hehehehe :p


You Might Also Like

10 pengomen comel

  1. sure ramai giler esok ni kat mid valley...takde la nak berebut2...tak sanggupppp

    ReplyDelete
  2. haha.. mama memang tak makan magnum ...Mama Niza

    ReplyDelete
  3. jauh la anim..tq info, utk org KL boleh la..

    ReplyDelete
  4. Alaaaa...time orang kerja plak tu...kenapa kat MV...kenapa x kat KL Sentral...kan?

    ReplyDelete
  5. Xpe la.. bukan rezeki nak ke sana

    www.broframestone.com

    ReplyDelete
  6. perghhh.. sedap tue.. kalaula dia buat kat melaka memang datanglaaa. haha

    ReplyDelete
  7. memang sedap ice cream magnum nie...rasa sekali jer..

    ReplyDelete
  8. adoiyai..sedapnya eskrem magnum nih...bleh pilih topping sendiri plak tu..adeh..nape la kerja jauh..kalo tak memang dah g dah..hehhe

    ReplyDelete
  9. Alahai...jrg sekali nk ke MV tu..huhuhu

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM