Disney Channel Limited Edition!

Tuesday, December 23, 2014


Assalamualaikum!




Alhamdulillah hadiah terkini yang aku menang dari satu kontes baru-baru ni. Yang lain belum sampai lagi hehe. Mood nak join kontes tu kadang ada kadang ke laut huhu. Ikut mood dan kelapangan jugak ... kena time tak sesuai aku tak join.


Minggu lepas aku bagitau kakak dan adik yang ibu menang hadiah blablablabla. Dan, bila aku bagitau hadiah ape aku menang, kakak terus cakap nak earphone dan adik mintak botol air. 

Tinggal beg dan tuala ...wah! Nampak gaya ibu punye la ye hehe.


You Might Also Like

10 pengomen comel

  1. Heheee. Comel je. Sebbek dieorang tak nak beg dgn tuala tu skali. Kalau tak kesian ibu tak dapat pape. Heheheee :)

    ReplyDelete
  2. Tahniahh.. Set teros..! Bestnye..

    ReplyDelete
  3. rezeki murah...alhamdulillah...tahniah.

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum.. Along singgah Wah.... tahniah atas kemenangan tu... Alang-alang tu..nak jemput join SEGMEN sekali sempena raya ni.. Mana tahu.. anda di kalangan orang yang bertuah :
    Jemput singgah dan sertai :)

    http://www.rahimaim.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    link penganjur pula yang ini:

    http://www.akupenghibur.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM