ruangiklan
ruangiklan

Tuesday, December 23, 2014

Disney Channel Limited Edition!


Assalamualaikum!




Alhamdulillah hadiah terkini yang aku menang dari satu kontes baru-baru ni. Yang lain belum sampai lagi hehe. Mood nak join kontes tu kadang ada kadang ke laut huhu. Ikut mood dan kelapangan jugak ... kena time tak sesuai aku tak join.


Minggu lepas aku bagitau kakak dan adik yang ibu menang hadiah blablablabla. Dan, bila aku bagitau hadiah ape aku menang, kakak terus cakap nak earphone dan adik mintak botol air. 

Tinggal beg dan tuala ...wah! Nampak gaya ibu punye la ye hehe.


10 comments:

  1. Heheee. Comel je. Sebbek dieorang tak nak beg dgn tuala tu skali. Kalau tak kesian ibu tak dapat pape. Heheheee :)

    ReplyDelete
  2. Tahniahh.. Set teros..! Bestnye..

    ReplyDelete
  3. rezeki murah...alhamdulillah...tahniah.

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum.. Along singgah Wah.... tahniah atas kemenangan tu... Alang-alang tu..nak jemput join SEGMEN sekali sempena raya ni.. Mana tahu.. anda di kalangan orang yang bertuah :
    Jemput singgah dan sertai :)

    http://www.rahimaim.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    link penganjur pula yang ini:

    http://www.akupenghibur.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.