D.I.Y Phone Casing Guna Belon!

Wednesday, December 10, 2014


Assalamualaikum!


Misi berjaya! hahaha. Aku dok tengok video orang guna belon jadikan casing phone ... why not aku cuba sendiri? Nampak cam senang je ... lagipun cam comel je hehe.






Since aku pun tak da lagi phone casing, cara begini memang praktikal bagi aku haha. Tapi time nak amik gambo memang 'seksa' sikit la nak kena tarik belon tu kuar.

Kalau rasa-rasa takda keje nak buat ... boleh la try buat sendiri. Aku ikut video kat bawah ni ..





You Might Also Like

21 pengomen comel

  1. Replies
    1. sweet kan .... tapi lenguh gak memula tu hehe :D

      Delete
  2. ni sah tengah tak der kerja ni...ha ha ha...

    ReplyDelete
  3. salams anim, menarik cara belon...blh try kot tetiba boring:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam sis ... ni kes boring la maka timbul idea nak buat cenggini hehe

      Delete
  4. Replies
    1. kreatif kan .... orang yg cipta idea memang ohsem!

      Delete
  5. eh! comel jgk! hihi
    kalau nk fancy sikit boleh try guna belon polkadot tu kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah ... nanti nak try belon polkadot pulak hehehe :D

      Delete
  6. hahaha... 1 hal lak nak ambk gambar kena cabut belun tu... tp kreatif...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau takpe ... tapi kira ok la ni tak la calar teruk. Ekonomi lagi hehehe :D

      Delete
  7. Hhaha blh plak memg kreatif blh d try hihi

    ReplyDelete
  8. la ingatkan kena koyakkan belon ke apa, rupanya kena tiup dulu. serious kreatif

    ReplyDelete
  9. Penjimatan yg sangat berbaloi utk casing phone + kreatif....fazura bg 4 bintang..hehe

    ReplyDelete
  10. hahaha..menjadi tu..tapi kelakrnya tang hujungnya tu

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM