Jaket Jeans Bundle!

Thursday, December 11, 2014


Assalamualaikum!


Shopping is the best therapy ... setuju? hehe. Bila berdua aje duduk umah pun jadi satu kebosanan yang bisa mengganggu zahir dan batin. Nak gi jejauh kena fikir bajet pulok, so dekat-dekat umah je la yang boleh pun ... asalkan tak melengung dalam umah.

Shopping kat mana? Alaaaa kedai bundle la mane lagi .... situ je yang serasi ngan jiwa kami laki bini haha. Situ mesra pelanggan, mesra dompet dan mesra bajet ... kualiti pun cenggini ((tunjuk jari bagus))! ekekekee :D




Bajet nak amik seluar jeans sehelai lagi atau long pants tapi bila terbelek bahagian jaket, aku terjauh hati pulak pada jaket jeans ni! Lagipun lama dah tak membeli jaket jeans ... last time aku beli masa Form 4! huhu.







Nice huh! Harga? RM18 ... pas tawar menawar dapatla RM15! huhu bestnyeeeeee hehe. Sebelum beli check dulu kondisi baju. Jahitannya ... bahagian dalamnya ... tangannya ... butangnya. Tapi setakat ni aku memang puas hati dengan kualiti kat kedai bundle ni.

Cuma ko kena amik masa dan pandai milih je la. Terima kasih abg belanja Hani jaket jeans ni. Harga dan jenama tolak ke tepi yang penting pemberian ikhlas dan penuh kasih sayang dari suami .... tak gituuuuuuu! Ish ... malu la pulak kiter hehehe :p



You Might Also Like

7 pengomen comel

  1. smart laa :)

    http://www.blogparihh.com/

    ReplyDelete
  2. Wah... Best... Mmg syok dpt shopping. .

    ReplyDelete
  3. Berbaloi tengok kualiti dgn harga yg dibeli tu... kainnya pun nampak masih baru & tak berapa lusuh sgt... cantik & sgt2 berbaloi... :)

    ReplyDelete
  4. Elok jer jaket kat kedai bundle tu yea

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM