"Kembar Ke Kak?"

Wednesday, December 31, 2014


Assalamualaikum!




Antara soalan cepumas kedua terbanyak yang ditanya ... hehe.

A’ah kak diaorg kembar ...

Kalau ikut susuk tubuh ... kakak dan adik hampir sama besar! Adik pun dah hampir nak sama tinggi ngan kakak. So, tak heran lah orang ingat diaorg ni kembar ..!


Memang diaorg kembar ... tapi bukan dilahirkan kembar. Mereka berkongsi tarikh lahir yang sama ..Cuma tahun je lain-lain hehe. Disitulah ‘kembar’ yang aku maksudkan hehe.

A’ah kak diaorg kembar .... ‘kembar’ tarikh lahir.

Uihh ... sama tarikh? Cer bagi tips sikit ...

Alamaaaaakkkk! :p

You Might Also Like

5 pengomen comel

  1. Ooo...ye ke,? susah nak dapat sama tarikh lahir ni...patut la sehati sejiwa..hheheh

    ReplyDelete
  2. Selalu gak oeg tanye camtu kat sy...he3... Sebab sy gemar pakaikan anak2 baju yg serupa....wrna pun sama...saiz je berbeza.

    ReplyDelete
  3. wow, sama tarikh senang nak ingat n uruskan majis hari jadi kalau buat.

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM