Pandai Merayu?

Wednesday, December 31, 2014


Assalamualaikum!




Ikut sapa? Yang pasti bukan dari ibunya hehe. Dari ayahnya pun tidak. So ikut sapa? Entah ... tapi budak kecik comei ni memang pandai ber'drama swasta' especially ngan aku hehe.


Kalau dia suka satu-satu barang tu dan dia nak ... memang gitula style dia minta kita belikan. Dia lentok-lentok kepala sambil tangan genggam dengan mata bulat bersinar sambil cakap ... please ibu ...boleh tak? pleaseeeeee

Memula tengok terkejut jugak ... eh betul ke anak aku ni? ((hahaha)) Maklumlah tak pernah jumpa lagi budak kecik yang minta belikan barang dengan style begini hehe. 

Tapi Mira memang pandai menggunakan kuasa memujuknya ... ibu yang garang boleh 'cair' tau hehe.

Agak-agak kalau ibu buat style gitu ... ayah 'cair' tak? keee kena makan penampaq nanti? wakakakaka :p

You Might Also Like

5 pengomen comel

  1. Alololo..comeynya..mesti cair betul tak! hehehe.. btw Selamat Tahun Baru 2015 ya Anim..=D

    ReplyDelete
  2. hihihi..
    ingt dalam kartun jer ada drama cmni..
    raliti pun ada ek.
    mmg cair ler kalau buat cmtu.

    ReplyDelete
  3. Hahahahaha comel lah..selamat tahun baru ya hanim

    ReplyDelete
  4. Macam upin dan ipin pulak cara memujuk tu .. Ehehehe..

    ReplyDelete
  5. hehe... stail upin ipin.. ank sy pun cmtu la cara memujuknya... adehhh.. mmg cair habis...

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM