Monday, December 22, 2014

# Kenit Review # Pengorek Telinga

Pengorek Telinga Dengan Lampu Suluh!


Assalamualaikum!




Bunyi tajuk pun dah macam mainan dalam kotak coklat Tora Datang Lagi! hahaha.

Kelmarin Pak Jelan beli pengorek telinga ni di Econsave, Subang. Memula tengok cam biasa ..takda apa yang special pun. Ada 3 barang, pengorek telinga, penyepit dan satu lagi dah hilang haha ...adeh.




Agak praktikal ... boleh cabut cabut pastu pasang balik. Sesuai sangat tuk gi travel. Tapi yang buat aku teruja jap sebab dia ada lampu .... hehe.




Tadaaaa ..! haha. Terjakun sekejap aku disitu hahaha :p




Try letak penyepit pulak .... ni bagus tuk kepit kapas ke kan.




Try kat Mira .... memang boleh nampak bahagian dalam telinga sehingga ke pintu gegendang.




Bahagian bawah pemegang boleh dibuka dan penyepit dan pengorek telinga tadi boleh disimpan dalam bekas ni. Senang .... semua barang letak dalam satu tempat ... memang sesuai simpan dalam kit travel ni ...! 



10 comments:

  1. asalam..pagi tadi berjuang Etuza dengan line nak follow sini nak rebut no 1000 foloower blog anda. Tapi line meragam..jenuh tunggu..sekali tengok dah ke 1001. mula2 tengok angka 999..tu yang Etuza nak rebut no 1000 cantik nombor ni nampakknya tak dapat hanya follower yang ke 1001. Minta cek ya follower sebenar Etuza yang ke berapa tu ..boleh tak..

    ReplyDelete
  2. http://madey09.blogspot.com/ jenok dan minta follow blog Etuza ya

    ReplyDelete
  3. yg ni yg besi tu ke kak?? sesuai sgt laa dgn saya..memg pakai yg besi.. x sesuai pakai cotton buds.. hehehe

    ReplyDelete
  4. Cik Iman tengok pun teruja :D mana dapat nie?

    ReplyDelete
  5. eh? baru tau ke yang ni XDD

    shi tau nye yang dibakar tu laa :o

    ReplyDelete
  6. Wow!!! Senang mau jln kan operasi mengorek ni ☺

    ReplyDelete
  7. Wah bagus la.. nak kena pi terjah econsave la mcm nie..thanks 4 sharing anim..=D

    ReplyDelete

Apa kata korang?