This Is How I Look Like!

Friday, December 05, 2014


Assalamualaikum!




Minggu minggu minggu lepas punyer kejadian .... dua beradik ni temankan ayahnya di opis. Kalau dah duduk di opis, benda pertama yang diaorg pegang ialah kertas dan pen! hoho. 


Skill lukisan kakak semakin baik dan banyak improvement. Dari lukis orang lidi dah boleh lukis princess yang bukan lidi. Hari tu kakak tunjukkan aku lukisan Olaf .... Olaf Frozen tuuuu! Cantik ... kagum aku ...! Lupa plak nak amik gambar .... nanti aku tanyakan balik kalau kakak ada simpan lagi. 

As for adik ....




Ayah dia wassap kat aku gambar ni. Bila ditanya ni gambar siapa ... ni gambar ibu ...

Huh .... I don't know how I became so red ... and my mata so juling one? but at least gambar aku adik lukis khas untuk kalendar 2014 ... ko hado? hahaha!

Eh jap ... 2014 nak habis! >.<


You Might Also Like

8 pengomen comel

  1. wahhh the next time you see me, you should be red from top to toe... hik hik hik...

    ReplyDelete
  2. kakakkaa.. mesti ibu marah adik sampai juling mata..tu pasal die lukis macam hihihihihi

    ReplyDelete
  3. Hihi...kreatif yer...xde pen kaler lain kot...tu yg kaler merah...

    ReplyDelete
  4. dia suka tgok ibunya berpakaian merah kot.. hehehe

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM