ruangiklan
ruangiklan

Friday, December 05, 2014

This Is How I Look Like!

  8 comments    
categories: 

Assalamualaikum!




Minggu minggu minggu lepas punyer kejadian .... dua beradik ni temankan ayahnya di opis. Kalau dah duduk di opis, benda pertama yang diaorg pegang ialah kertas dan pen! hoho. 


Skill lukisan kakak semakin baik dan banyak improvement. Dari lukis orang lidi dah boleh lukis princess yang bukan lidi. Hari tu kakak tunjukkan aku lukisan Olaf .... Olaf Frozen tuuuu! Cantik ... kagum aku ...! Lupa plak nak amik gambar .... nanti aku tanyakan balik kalau kakak ada simpan lagi. 

As for adik ....




Ayah dia wassap kat aku gambar ni. Bila ditanya ni gambar siapa ... ni gambar ibu ...

Huh .... I don't know how I became so red ... and my mata so juling one? but at least gambar aku adik lukis khas untuk kalendar 2014 ... ko hado? hahaha!

Eh jap ... 2014 nak habis! >.<


8 comments:

  1. wahhh the next time you see me, you should be red from top to toe... hik hik hik...

    ReplyDelete
  2. kakakkaa.. mesti ibu marah adik sampai juling mata..tu pasal die lukis macam hihihihihi

    ReplyDelete
  3. Hihi...kreatif yer...xde pen kaler lain kot...tu yg kaler merah...

    ReplyDelete
  4. dia suka tgok ibunya berpakaian merah kot.. hehehe

    ReplyDelete
  5. Hehe..merah.. I like..

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.