ruangiklan
ruangiklan

Saturday, February 08, 2014

Yang Ni Memang Cute!

  5 comments    
categories: 

Assalamualaikum!



GA ni paling awal habis, tapi hadiahnya jugalah yang paling awal sampai ke mejaku petang semalam hehe. Good job dear dan terima kasih atas hadiah yang super cute ni! hehe. 

Friday, February 07, 2014

Bagaimana Kerja Syif Boleh Menjejaskan Kesihatan Anda?

  13 comments    
categories: 

Assalamualaikum!




Biasa keje syif? Siapa pernah keje syif atau sedang keje syif, better luangkan sedikit masa membaca akan apa yang aku kongsikan ni. Pengalaman sendiri,  memula keje syif memang satu 'azab' bagi orang yang tak biasa berjaga malam macam aku. Keje pagi takpe lagi, tapi kalau keje malam memang terasa penatnya. Penyudahnya, esok pagi balik aku 'pengsan' sampai ke tenghari hehe.

Thursday, February 06, 2014

Inilah Namanya Adik Beradik.


Assalamualaikum!

Lumrah ... budak mana yang tak suka bergaduh. Tambah ngan adik beradik pasti ada kenangan bergaduh masa kecik-kecik dulu kan. Teringat zaman kenit ngan kakak kenit dulu. Beza umur kami 8 tahun, jadi setiap kali 'bergaduh' memang kenit yang akan menang mihmihmih. Bengkengnya kenit masa tu (tak padan yang kenit!) sampai kaki tendang-tendang kakak. Kuangjaq! kuangjaq! kuangjaq!

Akak pulak sabaq sunggoh laaaaaaa masa tu, walaupun marah tapi dok tepis-tepis je kaki si adik yang tengah hot-temper ni. Mujurlah dah tua-tua ni kami tak gaduh camtu dah hahaha. Semakin tua semakin kami menyayangi antara satu sama lain. Ececececececeh!

Wednesday, February 05, 2014

Wanita Ini Mengait Baju Guna Rambut Sendiri!

  13 comments    
categories: 
Assalamualaikum!

Pn. Xiang sedang mengait topi untuk suaminya. (sumber : HAP/Quirky China News/REX)


Mereka mungkin kelihatan normal dan sama seperti pasangan lain, namun wanita ini bukan saja mempunyai bakat mengait baju sendiri tapi beliau mengaitnya dengan rambutnya sendiri!

Memotivasikan Kakak


Assalamualaikum!

Bila anak dah besar dan masuk alam persekolahan, ini adalah antara masalah-masalah yang akan dihadapi. Or maybe aku je yang hadapi benda ni sorang-sorang kot hehe. First two weeks was marvellous! Tiada apa yang dapat menghalang kakak dari berseronok di sekolah dan belajar benda baru. Tapi, the next day kakak semacam hilang semangatnya.....

What can i do?


Tuesday, February 04, 2014

Petua Merawat Ulser

  45 comments    
categories: ,

Assalamualaikum!

Foto: google

Pernah kena? Inilah penyakit keempat paling sakit di dunia! Yang lagi tiga?
  1. Sakit beranak
  2. Sakit gigi
  3. Sakit senggugut

Monday, February 03, 2014

Gelagat Mira

  12 comments    
categories: 

Assalamualaikum!


Suka sokmo orang KL arini ye, maklum cuti peristiwa sempena Hari Wilayah Persekutuan kan hehe. Tapi, kami yang keje kat Selangor ni lagi happy sebab jalan raya kosong umpama trek F1!Fiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!! hehehe.

Tapi, arini aku gi keje nek LRT je. Dan, betapa aman damainya kami rasakan bila berada dalam LRT tu dari stesen Damai hingga lah ke Taman Jaya. Para penghuninya semua bersopan santun sambil terkatup-katup mata dek kesedapan tidur dalam kesejukan eykond! hehe.

Miratora datang lagiiiiii!

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.