ruangiklan
ruangiklan

Saturday, March 15, 2014

Sweet Giveaway By Misz Nadea & Liniey Nor

  10 comments    
categories: 
ASSALAMUALAIKUM :)

Jom meriahkan Sweet Giveaway By Misz Nadea & Liniey Nor!! Top refferal RM 50 x 2 serta pelbagai hadiah yang sweet untuk dimenangi.

Giveaway Blog
Clik banner untuk join!

14/03-14/04 2014
Sweet Giveaway By Misz Nadea & Liniey Nor ditaja oleh:

 Ping entri anda di http://pingje.org/ untuk dapatkan lebih traffik!!

Anak Ibu

  2 comments    
categories: 
Assalamualaikum!

Dah hampir 3 bulan kakak menempuh alam persekolahan 2 sesi. Pagi petang sibuk dengan aktiviti di sekolah, tapi alhamdulillah perkembangan positif dapat ibu perhatikan dalam diri kakak.


Sejak bersekolah pagi dan petang ini juga, kakak kelihatan sedikit penat dari biasa. Kalau ibu ayah amik kakak dari sekolah agama, pasti kakak akan ketiduran dalam kereta sampaila ke rumah. Siap senget-senget lagi kepala tu hehe. Ye la .. dulu belajar satu sekolah je. Di situlah tadika, di situlah taska, disitulah kakak makan dan tidur dan bermain bersama kawan-kawan. Tak berapa nak penat la gitu kan hehe.

Give Away Birthday Akiff

  2 comments    
categories: 

Assalamualaikum!


Tiada hadiah yang paling bermakna bagi seseorang itu melainkan doa
yang baik-baik untuk dirinya.

Doa untuk Akiff :
(Tadah tangan sebelum baca k)

Ya Allah, berkatilah usianya (Akiff) dengan kebaikan. Kurniakanlah
kesihatan kepada dirinya. 
Jadikan Akiff anak yang soleh dan diberkati Allah selalu
Aaaminnn~


GA ni akan berlangsung selama sebulan 
bermula 20 Februari 2014 dan berakhir 20 Mac 2014

#pray4MH370


Couple Chocolates Cookies Contest by akugadishijabista.blogspot.com

  6 comments    
categories: 

Assalamualaikum!

KLIK BANNER DI ATAS UNTUK JOIN

Pergh! memang rambang mata dibuatnya ni! Semuanya cantik dan menepati citarasa kenit hehe. Pernah dengar tentang GHijabster Suite?? GHijabster Suite adalah suatu portal online yang menjual pelbagai jenis pakaian wanita yang sesuai dengan trend sekarang. 

Kalau anda sukakan gaya yang ringkas dan santai, maka GHijabster Suite adalah jawapannya! Dari gaun panjang/pendek, sweater yang kiut miut dan kemeja wanita semuanya ada di sini. 



Ghijabster Suite juga menjual kain pasang jenis cotton vietnam dengan 100% COTTON dan kualiti gred AAA. 


Selain itu, GHijabster Suite juga menjual sweater yang kiut miut macam kat bawah ni! hehe. 



Untuk wanita bertudung, anda tidak dilupakan. GHijabster Suite ada menawarkan pilihan pelbagai corak dan warna tudung yang antaranya adalah dari koleksi Pearl Haya Gallery. 



Semuanya ada di GHijabster Suite. Harga?? InsyaAllah reasonable dan setanding dengan nilainya. So, jom LIKE ramai-ramai fanpage GHijabster Suite kat bawah ni, dan mulalah 'mencuci' mata anda dan usha koleksi baju, tudung dan kemeja wanita yang sangat menarik tu! 


TEMPOH GA : 15 MAC-15 APRIL 2014


Friday, March 14, 2014

Cabaran Bersama Ephyra Kini Bermula!


Assalamualaikum!

Hadiah yang dah lama kenit idamkan sejak kenit mengenalinya di alam maya ini. Tapi, masa tu rezeki nak memilikinya belum tercapai lagi. Masuk kontes tu, masuk kontes ni tapi tidak berhasil. Akhirnya! kini ia telah pun berada dalam tangan kenit wohohohoho. Alhamdulillah .... #pray4MH370

Naskah Hebat Dari Denaihati

Assalamualaikum!

Masih lagi dalam mood #SBB2014 yang telah berlalu lebih kurang seminggu lalu. Kelancaran majlis Sepetang Bersama Blogger 2014 #SBB2014 masih rancak diperkatakan sana sini terutamanya dalam komuniti blogger. Satu yang menarik perhatian kenit adalah pemberian naskah oleh pihak Denaihati sebagai cenderahati kepada bloggers yang hadir pada hari itu. #pray4MH370

Wednesday, March 12, 2014

Solat Hajat #Pray4MH370

  9 comments    
categories: ,

Assalamualaikum!

Segala musibah yang berlaku ada hikmahnya. Aku masih lagi teringat kata-kata Kapten Noruddin Abd Majid dalam satu video wawancara petang itu. Sebagai orang-orang Islam, orang-orang yang beriman kita kena redha dengan segala ketentuan Allah. Ternyata sains tidak dapat menyelesaikan masalah, maka seharusnya kita wajib kembali kepada Pencipta sains, yakni Allah swt. #pray4MH370

Suami Cemburu Kerana #SBB2014


Assalamualaikum!

Nak kata pergi tak minta izin, awal-awal dah minta izin dah. Nak kata tak restu, duit pendaftaran #SBB2014 aritu dialah yang sumbangkan. Nak kata tak sokong, dia jugalah yang menghantarku ke Saloma Bistro awal pagi aritu. #pray4MH370


Tuesday, March 11, 2014

Kenangan Dari S.A.B FORM 6

  8 comments    
categories: 

Assalamualaikum!

Semalam dok sibuk mengemas almari lama dalam bilik, terjumpa khazanah berharga lama kutinggalkan. Tak sangka dah 12 tahun lamanya aku meninggalkan alam persekolahan. Then, terkenang kembali kenangan lama sewaktu jadi pelajar Form 6 Sekolah Menengah Aminuddin Baki. Level paling susah pernah aku tempuh!! muehehehe. #Pray4MH370

Barisan hadapan AJK Lembaga Displin sekolah

Segmen Mini Power Bank Untuk Rakan Blogger Zamani Abe

  17 comments    
categories: 

Assalamualaikum!

KLIK BANNER UNTUK JOIN


#PRAY4MH370

Muslim Niaga Dropship Rakan Niaga Terbaik Anda.

  15 comments    
categories: 
Assalamualaikum!



Peredaran zaman dan kecanggihan teknologi menjadikan peluang perniagaan tidak lagi terbatas kepada satu kaedah sahaja. Kini, Muslim Niaga telah maju selangkah ke hadapan dalam usaha menjana pendapatan melalui perniagaan dropship secara onlineInilah yang menjadikan Muslim Niaga sebagai platform dropship produk Islamik No.1 Malaysia.



Apakah itu Dropship?

Dropship merupakan satu kaedah yang mudah dan efisien bagi sesiapa sahaja yang ingin memulakan sesuatu perniagaan. Anda hanya perlu menjadi agen dropship yang bertindak mempromosi barang niaga di laman-laman media sosial. Menariknya, anda tidak perlu membeli atau menyimpan stok barangan tersebut, sebaliknya anda hanya perlu mengambil gambar produk tersebut dan iklankannya di media sosial. Sebarang tempahan yang anda dapat, anda hubungi pembekal produk dan pembekal tersebut akan menghantar terus kepada pelanggan anda. Mudah bukan? Jana keuntungan tanpa modal adalah sesuatu yang tidak mustahil jika kena pada caranya. 

Muslim Niaga Dropship Online

Sebagai platform utama untuk produk Islamik, Muslim Niaga turut tidak ketinggalan menyediakan perkhidmatan dropship secara online dalam memenuhi setiap kehendak dan permintaan pelanggannya. 

Konsep dropship yang digunakan sangat efisien dan menguntungkan. Ianya semudah 5 langkah :




Perkhidmatan

Menyediakan Website Kedai - Muslim Niaga menyediakan kemudahan bagi usahawan kecil memulakan perniagaan secara online. Melalui RANIA (Rakan Niaga), anda akan dilengkapi dengan satu website kedai online anda sendiri. Ianya sudah dilengkapi dengan 300+ produk serta borang tempahan, ssitem bayaran dan juga blog.

Sistem Invois & Tempahan - Memudahkan pengedar dan pembekal menguruskan tempahan terkini. Email notifikasi dihantar kepada pembeli, pengedar dan pembekal untuk memberitahu status invoice. Pembekal juga dapat mengemaskini tracking no. dan maklumat ini akan dihantar terus ke e-mail pembeli dan pengedar.

Data Pengguna & Rekod Tempahan - Sebagai usahawan, data pelanggan sangat penting. Di sini kami benarkan anda akses ke maklumat pelanggan anda supaya anda dapat hubungi mereka. Mudah untuk anda buat 'follow-up' di masa hadapan.

Tidak Perlu Simpan Stok - Kaedah dropship membolehkan anda untuk tidak perlu menyimpan stok tetapi masih boleh beli pada harga borong. Di sinilah anda akan menjana keuntungan. Maklumat keuntungan setiap produk (Harga ajen & Harga jual) akan dipaparkan di dalam sistem kedai online anda.

Domain & Hosting - Anda tidak perlu fikir tentang keselamatan website. Tidak perlu pening kepala tentang bagaimana nak 'maintain' server hosting & domain kerana ianya semua dikendalikan oleh pakar-pakar kami di Muslim Niaga.

Bantuan & Sokongan - Kami tidak akan biarkan anda berniaga keseorangan. Kami sediakan group support di Facebook khas untuk anda berinteraksi dengan kami dan ajen-ajen kami yang sudah berjaya membuat jualan secara online dan offline menggunakan sistem kami.

Muslim Niaga turut menyediakan perkhidmatan lain seperti Design, Training Online, Pembekal, Seminar Mentor Dropship, Train dan Trading untuk menajamkan lagi ilmu perniagaan dropship dan memantapkan lagi kemahiran anda dalam mengendalikan perniagaan secara online.

Dengan adanya bantuan dan servis dari Muslim Niaga, anda akan lebih bermotivasi memajukan diri dalam perniagaan dan menjana pendapatan yang lumayan serta meluaskan perniagaan anda tanpa sempadan. Perniagaan secara dropship oleh Muslim Niaga ternyata mampu mengubah persepsi anda tentang perniagaan. 





Jadikan Muslim Niaga Sebagai Platform Kejayaan Anda!

Kelebihan yang ada pada Muslim Niaga tidak patut dipersiakan. Justeru, peluang dan kemudahan telah disediakan hanya memerlukan usaha dan kreativiti anda untuk memiliki kejayaan! Mulakan langkah pertama anda dengan mendaftar di Muslim Niaga sekarang. 



Ianya mudah, efisien dan selesa. Anda tidak perlu menunggu stok untuk sampai kepada anda. Anda juga tidak perlu menguruskan pembungkusan stok dan penghantarannya. Semua itu dilakukan oleh Muslim Niaga. Mudah dan berkesan!




Contoh borang pendaftaran

Semudah 3 langkah dan anda akan menjadi rakan niaga dropship Muslim Niaga serta mampu memiliki website kedai online sendiri, seterusnya menikmati kemudahan dan perkhidmatan mengikut pakej yang anda pilih.




Pakej Asas - RM450 (Pendaftaran + 3 bulan sewa kedai online)
Pakej Pro - RM670 (Pendaftaran + 7 bulan sewa kedai online)
Pakej Premium - RM880 (Pendaftaran + 13 bulan sewa kedai online)


Selain itu, pihak Muslim Niaga turut memberi insentif kepada rakan niaga yang memperkenalkan Muslim Niaga Online Dropship kepada rakan lain melalui satu program yang dianjurkan iaitu Member Get Member (MGM). Setiap rakan niaga yang memperkenalkan sistem Muslim Niaga akan mendapat komisyen sebanyak RM100 untuk pendaftaran.

Format Link affiliate anda ialah: http://nama_kedai_anda/daftar.

Anda juga akan mendapat komisyen daripada Yuran Bulanan RM10 untuk Pakej Premium dan RM5 untuk Pakej Student bagi setiap pendaftaran rakan niaga yang aktif.


Jika anda berminat dan ingin mengetahui lebih lanjut mengenai Muslim Niaga, bolehlah berkunjung ke:

Laman web rasmi : Muslim Niaga 
Twitter : @mndropship atau LIKE fanpage Muslim Niaga




Sebarang pertanyaan, bolehlah menghubungi terus Muslim Niaga di :

Alamat Pejabat :
No 32 - 3B
Sunwaymas Commercial Centre
Jalan PJU 1/3B
47301, Petaling Jaya
Selangor, Malaysia.

No. Tel. Pejabat : 
011-14260161

Waktu Pejabat :
 9.30am-5.00pm



Peluang dan ruang telah terbentang luas di hadapan anda, jadi jangan lepaskan peluang yang baik ini untuk menjadi agen drosphip Muslim Niaga dan mulakan langkah niaga anda dengan mendaftar sekarang. 

SAYA NAK MENANG PANDORA

  5 comments    
categories: 

Assalamualaikum!



GIVEAWAY NI BERMULA 06 MAC 2014
TAMAT PADA 12 MAC 2014

Tekan banner dan join sekarang!

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.