ruangiklan
ruangiklan

Saturday, April 19, 2014

Kalau Dah Perempuan ....

  12 comments    
categories: 

Assalamualaikum!



Botuah punyo kakak!

Friday, April 18, 2014

Kereta Terbakar Di Bulatan Kg. Pandan

  11 comments    
categories: 

Assalamualaikum!


Kejadian berlaku petang semalam di Bulatan Kg. Pandan melibatkan sebuah kereta MPV Volvo. Masa ni, api telah dapat dipadam oleh pihak bomba.

Thursday, April 17, 2014

Semalam Di Majlis Penyampaian Hadiah Yeos80DaysDrinkToCashContest.


Assalamualaikum!

Semalam yang indah ....

Ecececeh! dah menang indah la ye dak, cuba kalau tak menang ekekeke.

Rutin semalam macam biasa, pagi hantar anak-anak gi sekolah. Anak tanya kenapa ibu pakai lawa sangat.

Eh mana ada ... ni baju keje ni. Lagipun ibu ada keje luar sikit arini hehe.

Dah hantar anak, kami terus patah balik ke KL ikut hiway. Takut sesat hehe. 



Wednesday, April 16, 2014

Money Is Art - Bahagian 2

  8 comments    
categories: 

Assalamualaikum!~

Dalam dunia seni, tiada yang mustahil untuk dilakukan. Untuk anda yang memahami kehalusan seni melalui cebisan helaian wang kertas, mungkin 'pengorbanan' kecil ini tidak menjadi masalah buat anda. 

Cuma,mujurlah bukan semua orang berseni ni suka menggunakan wang kertas sebenar dalam menghasilkan seni kolaj mereka kan hehe.


Tuesday, April 15, 2014

Tak Rugi Ikut Petua Orang Dulu-dulu!


Assalamualaikum!




Tak percaya aku! Memula memang tak percaya, tapi bila aku terrrrrrrtengok view count sebanyak itu! agak terangkat jugak la kening ni haha. Tapi .... betoi ka banyak macam tu?

Kejor Yop Kejor!

  16 comments    
categories: ,
Assalamualaikum!

Ini masuk kali kedua kami kejor kete tu haha. Kali pertama dulu aku tak citer dalam blog, tapi kali ni aku kongsikan pasal aku dah janji ngan Pak Jelan aku nak letak gambo dia posing ngan tin minuman tu haha.

Petang semalam, lepas amik kakak dari sekolah agama lebih kurang kul 5.40pm gitu, kami siap sedia nak masuk Federal dah ni. Sebelum tu, kami dah nampak dah kelibat kereta tu dari stesen minyak Petron kat Jalan Gasing lagi hehe.

"Tu tu tu! kete Redbull ada tu"

"Apa lagi yop, moh le kejor" hahaha

sumber : google

Monday, April 14, 2014

Bila Tak Lalu Makan Nasi


Assalamualaikum!

Aku suka sangat mengunyah. Sedap mengunyah ni rupanya hehe. Tu pasal la pipi tu kembung semacam je kan ekeke. Tapi, dah lama rasanya aku tak mengunyah kat opis ni, bekas jajan pun dah lama kosong.

Tengahari ni, tetiba aku tak idea nak makan apa. Rasa tekak ni macam tak berselera dengan nasi dan lauk pauk. Padahal aku ni boleh dikatakan tekak lauk kampung yang tegar! haha. Ntah kenapa aku rasa macam .... taknak makan!

Sibuk Shooting!


Assalamualaikum!

Hari Ahad tak sempat nak update apa2 kat blog kesayanganku ni. Sibuk ngan kenduri dan shooting! Penat dik non! Hari Sabtu tu je la aku sempat update REVIEW EPHYRA seperti yang telah dijanjikan. Dah baca lum? Kalau belum, baik korang pi baca sekarang hehe.

Pengalaman kali pertama menjalani penggambaran memang takkan ku lupakan. Harap-harap kalau sempat aku jadi nenek dan tengok cucu-cucu aku sok, bolehlah aku tunjukkan hasil kerjaku pada mereka kan ekekeke.


Haihh...


Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.