ruangiklan
ruangiklan

Friday, November 28, 2014

When You Are Officially 31 ...


Assalamualaikum!


Alhamdulillah .... I'm officially 31 today. What more can I ask from Him? 31 years of living ... in one small happy family with ups and downs until right now that I have my own. Looking back at those years .... makes me wonder .... what more can I ask from Him ... or rather can I ask more and more from Him? Such a greedy me .... make sins and repent and ask for blessings and duniawi pleasures ... 

Nuffnang Blogbuster - Maybank Transact & Win


Assalamualaikum!


Ahaaa! Nuffnang Blogbuster Campaign kembaliiii ....! Mujur aku check dalam folder lain, rupanya emel Nuffnang 'terhumban' ke folder yang tak sepatutnya hehehe ... jangan marah aaaaa. First tengok tajuk dia pun aku dah camner ni ...? tapi dalam hati wahhhh .. best jugak kalau try ni! hahaha.





Kecik nau ke? klik bagi besar yek ^^

Thursday, November 27, 2014

Serba Salah!

  7 comments    
categories: 

Assalamualaikum!




Hurmm ... terkeruk-keruk kepala yang tak gatal ni bila mak tanya semalam bila nak bawa balik cucu-cucu dia balik duduk kampung cuti sekolah ni. Hari tu dah tanya dah kat dua beradik tu pasal benda ni ... dan jawapannya memang nak. Tapi dengan syarat aku kena balik dan duduk sekali ngan diaorg ...baru diaorg nak duduk kampung! Hok aloh ....

Wednesday, November 26, 2014

Melepet 3 Hari!

  5 comments    
categories: 

Assalamualaikum!


Pernah tak korang rasa bila anak sendiri sakit, mak-mak cam kita ni otomatik mesti tau apa nak buat... tau ape nak letak kat badan bagi kuar panas ... tau ape nak letak kat dahi ... tau ape nak masak bagi kembalikan selera makan anak.

Tapi .... bila kena tang diri sendiri ... ko jadi 'kosong' jap! Nak kata bodo kang, cam kasar pulak bunyinye. Blur tak tentu hala .... takleh nak fikir ape dah! Seolah-olah jalan depan ko ada dinding bata yang tinggi dan ko takleh pecahkan dinding bata tu ....! 

Pernah tak  .... pernah tak??? 

Komplikated sangat ke ....? T_T

Fa-la-la-lidays Giveaway Di Disney Channel


Assalamualaikum!


Let it goooo.... let it gooooo...

Anak anda suka cerita FROZEN? Anak anda peminat karakter Elsa dan Ana? Anak anda nak menang tiket pengembaraan ke Disneyland Hong Kong? Anak anda nak menang hadiah menarik Frozen setiap hari? Haaa banyak nau soalannya kan hehe.

Kalau jawapannya YA, anda waaaaajib join kontes menarik ni! 




Macam mana nak join? ^^

  1. Tonton Saluran Disney (CH 615) dari 14 November - 14 Disember 2014.
  2.  Log in ke http://www.disneychannel-asia.com/holiday/
  3. Nantikan soalan peraduan.
  4. Menghantar sebanyak mungkin jawapan yang betul pada setiap hari.
  5. Seorang pemenang dengan jawapan betul terbanyak pada akhir 20 Nov/27Nov/4Dec/14Dis, jam 12 malam akan memenangi pengembaraan Frozen ke Disnyeland HongKong! dan ada jua hadiah harian Pek Hadiah Frozen untuk dimenangi!



Nak tahu hadiah yang bakal anda menangi?


Hadiah Utama Mingguan : Percutian Keluarga Untuk 4 Orang 
  1. 2 Tiket ke Taman Tema
  2. Penginapan 2 malam di Hotel Disneyland Hong Kong
  3. Pakej Bibbidi Boutique Castle
  4. Sarapan pagi di Restoran Enchanted Garden

Ohsem kan! setiap minggu selama 4 minggu berturut-turut akan ada seorang pemenang untuk hadiah utama mingguan ni.

Plus, ada juga hadiah harian yang menarik menanti anda!




Haaaa menarikkkkkkk sangat! Ni kalau dapat kat kakak dan adik ni sure diaorg bawa tido sekali ... terutama si Olaf tu kan haha :D

"Let it goooo .... let it goooooo". But never let go this one! Tonton Disney Channel (CH 615) dan join sekarang untuk memenangi hadiah-hadiah menarik dari Disney! ^^

Nak tengok Elsa & Ana versi kakak dan adik?


A photo posted by Hanim Hashim wanimira) on

Hehe :) 


Kami Di Legoland - Part 3


Assalamualaikum!


Last part, hari paling menggumbirakan anak-anak dara saya hehe. Tak mo banyak cakap, let the pictures speak .. :)




Hari yang ditunggu-tunggu oleh kakak dan adik ...! Misi hari tu ialah nak masuk dalam Legoland dan main semuaaa permainan dalam tu hehe.

Dan misi aku pulak ialah untuk bawa kakak dan adik main di dry-park dan water-park dan amik gambar sebanyak yang boleh sebagai kenang-kenangan hehe. 

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.