ruangiklan
ruangiklan

Friday, December 12, 2014

Family Day Di Paya Indah Wetland!


Assalamualaikum!




Kali ni Family Day berkonsepkan outdoor dan back to nature. Jauh nun di Paya Indah Wetland, Dengkil first time kami sampai sini huhu. Ingat nak sesat dah ... tapi kali ni Pak Jelan memang terer cari jalan ke sini hehe.

Thursday, December 11, 2014

Jaket Jeans Bundle!

  7 comments    
categories: ,

Assalamualaikum!


Shopping is the best therapy ... setuju? hehe. Bila berdua aje duduk umah pun jadi satu kebosanan yang bisa mengganggu zahir dan batin. Nak gi jejauh kena fikir bajet pulok, so dekat-dekat umah je la yang boleh pun ... asalkan tak melengung dalam umah.

Shopping kat mana? Alaaaa kedai bundle la mane lagi .... situ je yang serasi ngan jiwa kami laki bini haha. Situ mesra pelanggan, mesra dompet dan mesra bajet ... kualiti pun cenggini ((tunjuk jari bagus))! ekekekee :D


Wednesday, December 10, 2014

D.I.Y Phone Casing Guna Belon!

  21 comments    
categories: ,

Assalamualaikum!


Misi berjaya! hahaha. Aku dok tengok video orang guna belon jadikan casing phone ... why not aku cuba sendiri? Nampak cam senang je ... lagipun cam comel je hehe.


Tak Bersedia Lagi ...!


Assalamualaikum!


Hari ni masuk hari ketiga kakak dan adik duduk kampung. Malam pertama tu aku call diaorg ... kakak tak nangis. Siap bercerita yang Wan & Atok bawa gi salon potong rambut. Pastu Atok belanja makan nasi ayam dan air vitagen. Perghh .... ibu kat sini rindu rinduan korang berdua seronok sakan huhu.

Tapi bila dengar suara adik, "ibuuuu...adik rindu ibuuuu" sayu sangat hati ni! Pak Jelan kat sebelah dah 'Mula la tu nak nangis ....'

Tuesday, December 09, 2014

Ke KidZania Ke Kita !


Assalamualaikum!





Akhirnyaaa ... second wishlist kakak dan adik tercapai jua. First, dah sampai Legoland ... kali ni ke KidZania pula. Alhamdulillah ... rezeki anak-anak nak merasa bermain dan bergembira di cuti sekolah ni. Kami pergi hari Sabtu petang .... selesai je KL Kids Festival, kami berkejar ke The Curve pulak.

Monday, December 08, 2014

Kami Di KL Kids Festival 2014!


Assalamualaikum!


Cuti sekolah ni memang banyak aktiviti dan program yang melibatkan kanak-kanak sedang berlangsung dengan rancaknya. Terbaru, aku bawa anak-anak ke KL Kids Festival di MARTRADE, Kuala Lumpur. First time datang sini, tak susah sebenarnya kalau ikut Waze ... tapi biasalah kalau first time tu selalunya memang kena sesat dulu baru jumpa tempat hahahaha.




Kami sampai dalam tengahari, masa ni pengunjung tak berapa ramai dan tempat tak berapa nak sesak jadi selesa gak la berjalan kat dalam tu. Actually, kami tak tau nak pi mana satu sebab rupa-rupanya dalam dewan/ruang legar tu dah penuh dengan budak-budak! huhu.

Separuh Nyawaku Tertinggal Di Sana!


Assalamualaikum!




Akhirnya perasaan serba salah yang menghantui diri ini beransur reda .... tapi dalam hati ini sedih .... sayu .... sunyi. Tak ikutkan kang ... tak boleh jugak. Takkan nak berkira ngan mak sendiri. Lagipun bukan lama pun ... seminggu .. dua minggu huhu. 

Malam ni pasti aku tidur berteman air mata rindu ... haihh. Tabahlah ibu .... bukan tak biasa tinggalkan diaorg ngan Wan & Atok. Dari diaorg kecik lagi dah biasa duduk di kampung. Lagipun adik request nak balik kampung ... diaorg duk kat KL ni pun ada apa ..! Pagi-pagi dah kena bangkit gi taska. Petang balik ngadap iPad atau tengok kartun! 

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.