Bila Anak Buat Vlog!

Tuesday, January 06, 2015


Assalamualaikum!


Tak kusangka ... dalam diam-diam rupanye ye! Punyela ibu boleh tak perasan apa yang anak sendiri buat kat henpon ibu ...huh! Tertanya-tanya jugak aku ..video ape la yang dok bergelap sangat ni ...! 

Mentang-mentang dah lama dia tak bukak blog sendiri ... beralih arah nampaknye hahaha.


video


See! ibu dalam bilik air rupenye hahaha. Patutla sesuka suki je dia bikin vlog di situ. Hai la kak ... kak kena belajar lagi ngan sifu vlog camni. Ayat kakak sebut tu boleh mendatangkan salah faham di situ .. Terutama part ibu ngan ayah tu ...kang orang lain dengar faham lain kang ... hahaha.

Hai la anak ....


You Might Also Like

9 pengomen comel

  1. hihi nasib tahu.. minat dia kak... tunjuk ajarku sifu

    ReplyDelete
  2. haha..ayat last tu mmg kontroversi..lambat sikit je sambungan tu..ekekeke...sabo ye ibu..

    ReplyDelete
  3. Amboi. Haha best dgr suara ank ibu ye. Skali dgn nadaanya. Hahah ><

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM