Bila Gula Melaka Disangka .....

Saturday, January 10, 2015


Assalamualaikum!


Kalau warna merah disangkanya cili .. kalau hitam disangkanya...?haha. Alkisah malam tadi kakak request tau fu fa ...maka kami pun singgah pasar malam seksyen 25, Taman Sri Muda.

Nak itu .. nak itu! sambil jari tunjuk ke arah tau tu fa.



Bu..kakak punya yang ada kicap tu tau...!

Haaaa hahaha ... memang takleh nak tahan, kat situ jugak ibu ketawa berdekah hahaha.

Gula melaka disangkanya kicap! Asal warna hitam disangkanya kicap. Apela rasanya tau fu fa kalau letak kicap yek ... haha :D


You Might Also Like

10 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM