Dora The Explorer Versi Melayu!

Sunday, January 04, 2015


Assalamualaikum!





Aku tengok Dora ...aku tengok dia ... aku tengok Dora ... aku tengok dia. Rambut tu dah dekat nak sama dah ... pipi gebu pun sama gak. Memang sah .... klon 'Dora' ni! hehehe. 





'Dora' tengah menikmati biskut yang disapu kaya ... snek kegemarannya di waktu petang sambil tengok kartun hehe. Minggu depan 'Dora' ibu nak masuk sekolah dah ye ... hurmm.


You Might Also Like

4 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM