Kalendar PLUSMiles Percuma Di Tol Batu Tiga!

Friday, January 16, 2015


Assalamualaikum!




Yeaaaaa! Alhamdulillah dapat jugak kalendar 'duduk' ni hehe. Dapat pagi tadi waktu lalu kat Tol Batu Tiga menuju ke KL. Semalam lalu tak de lagi...mungkin diaorg start bagi arini.

Senang sikit bila ada kalendar 'duduk' ni ... nak catat apa-apa aktiviti atau rujuk apa-apa event sepanjang tahun. 




Yang paling syoknye kat kalendar PLUS ni ada voucher diskaun (tengok kat red arrow) untuk pelbagai barangan dan makanan! Ada voucher Dunkin Donuts, Laketown Resort, Timekeeper, Prescott Hotel, Petrosains, Suria Resorts & Hotels, Embun Day Spa dan banyaaakkkkkk lagi! Wowweeee ...!

Tapi aku tak pasti sampai bila diaorg akan bagi kalendar FREE ni, dan tak sure samada boleh dapatkan juga di hiway PLUS yang lain. So, sapa-sapa yang lalu kat Tol Batu Tiga bolehlah dapatkan kalendar dari PLUS HIGHWAY ni dengan PERCUMA! 


You Might Also Like

4 pengomen comel

  1. wah..bestnya dpat free..selalu supplier akak je yang bg calender duduk ni..dah payah nak cari calender kuda sekarang ni./..

    ReplyDelete
  2. Untungla akak dpt kalander free

    ReplyDelete
  3. Zumal suka kalendar 'duduk' camtu senang letak kat meja. Lama tak singgah blog Hanim. Salam Jumaat yer ^-^

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM