ruangiklan
ruangiklan

Thursday, January 22, 2015

Novel Kanak-kanak EJ12 Girl Hero


Assalamualaikum!




Selamat pagi semua yang sedang membaca. Hari ni badan dah ok sikit...tapi masih batuk dan hidung selsema. Minum pun sekadar air teh je untuk kasi hilang rasa pahit lidah ni. Harap tenghari kang beransur ok sikit. 

Cerita semalam ... satu bungkusan ringan sampai ke mejaku. Pegang sekali dah tahu dah ..ini mesti buku! hehe. 





Siap ada nota lekat lagi hehe. Novel kanak-kanak EJ12 yang aku menang melalui kontes oleh blogger Jane Chua. Tq dear and tq Scholastic! ^^

Lama dah tak menang buku dan ini first English novel yang aku menang melalui GA.

Rindu nak join GA/segmen secara kerap macam dulu-dulu ... really! Mana pergi semangat yang hilang tu ....





First impression, best jugak novel ni. Dia guna simple English .... memang sesuai untuk kakak ni! hehe. Memang aku niat nak bagi kakak pun ... dia kan suka buku-buku cerita ni. Nak try English version pulak ....!

Sinopsis ala-ala secret agent gitu... nanti mesti kakak tanya secret agent tu apa bu? haha. Siap sedia la ibu oiii! ;)


4 comments:

  1. ada kala semangat itu akan hilang seketika tetapi jangan biarkan terus menerus membelenggu diri... *_^... get well soon sayang...

    ReplyDelete
  2. boleh la kakak baca novel ni nanti...mesti dia suka

    ReplyDelete
  3. U r most welcome Hanim. Hope your daughter love it too...

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.