Novel Kanak-kanak EJ12 Girl Hero

Thursday, January 22, 2015


Assalamualaikum!




Selamat pagi semua yang sedang membaca. Hari ni badan dah ok sikit...tapi masih batuk dan hidung selsema. Minum pun sekadar air teh je untuk kasi hilang rasa pahit lidah ni. Harap tenghari kang beransur ok sikit. 

Cerita semalam ... satu bungkusan ringan sampai ke mejaku. Pegang sekali dah tahu dah ..ini mesti buku! hehe. 





Siap ada nota lekat lagi hehe. Novel kanak-kanak EJ12 yang aku menang melalui kontes oleh blogger Jane Chua. Tq dear and tq Scholastic! ^^

Lama dah tak menang buku dan ini first English novel yang aku menang melalui GA.

Rindu nak join GA/segmen secara kerap macam dulu-dulu ... really! Mana pergi semangat yang hilang tu ....





First impression, best jugak novel ni. Dia guna simple English .... memang sesuai untuk kakak ni! hehe. Memang aku niat nak bagi kakak pun ... dia kan suka buku-buku cerita ni. Nak try English version pulak ....!

Sinopsis ala-ala secret agent gitu... nanti mesti kakak tanya secret agent tu apa bu? haha. Siap sedia la ibu oiii! ;)


You Might Also Like

4 pengomen comel

  1. ada kala semangat itu akan hilang seketika tetapi jangan biarkan terus menerus membelenggu diri... *_^... get well soon sayang...

    ReplyDelete
  2. boleh la kakak baca novel ni nanti...mesti dia suka

    ReplyDelete
  3. U r most welcome Hanim. Hope your daughter love it too...

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM