Powerbank Sofia The First

Monday, January 19, 2015


Assalamualaikum!




Seni tidak mengenal umur, tidak kira masa dan dimana saja! Barangkali itulah tagline kakak dan adik hehe. Adeeeee saje benda nak dibuat selagi mata tu celik. Idea datang tak kira masa ... apa saja yang dipegang dalam tangan pasti akan bertukar jadi benda lain akhirnya ...haha!

Pernah tengok powerbank Sofia The First? Aku pun tak pernah .. sehinggalah satu hari aku keluarkan powerbank Samsung yang lama tersimpan dalam beg. Tergerak hati nak charge powerbank setelah sekian lama 'bertapa' tak diguna.

Dan bila dibawa keluar ... beginilah rupanya!






Tangan 'berseni' ... bila dibelikan sticker kartun cantik-cantik beginilah hasilnya hahaha. Powerbank ibu juga yang menjadi 'bahan' untuk hasil seni kreatif anak-anak ibu huhu. 

Bila tengok powerbank sendiri yang 'berseni' .. redho je laaaa. Janji masih elok berfungsi lagi huhu :)



You Might Also Like

9 pengomen comel

  1. berseni sangat. hehe. biasalah budak2 kan. :D

    ReplyDelete
  2. Haha..sbb kosong sgt tu kot sis..mohla kita 'hias' bg menarik sikit...

    ReplyDelete
  3. Hihi kelakar la plak ank2 akak ni

    ReplyDelete
  4. anak-anak kalau tampal-tampal ni satu kepuasan bagi diorang. hahaha

    ReplyDelete
  5. bebudak sangat kretif sekarang ni hihi,,

    ReplyDelete
  6. bagos sangat lah.. lucu die punye gambar..


    http://power-bank-samsung.blogspot.com/

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM