ruangiklan
ruangiklan

Wednesday, January 07, 2015

Suka Naik Train!

  9 comments    
categories: 

Assalamualaikum!


Bila tau nak naik train pagi tadi .. melompat dua-dua bangkit dari tido hehe. Kalau dengar pasal bas atau train memang dua beradik ni teruja lain macam! Katanya best naik bas ngan train ... besar ... boleh berdiri lama-lama hahaha.




Situasi dalam bas rapid kl pagi tadi ...! Tengok ... Mira bukan reti duduk. Dari bus stop kat umah sampai ke stesen LRT dia tahan berdiri walaupun banyak kerusi kosong dalam bas ...! Kakak .. dah reti bahasa sikit hehe.




Sama gak la dalam train. Masing-masing takmo duduk ... maka ibu pun kenalah berdiri sama kat sebelah 'kepung' diaorg supaya tak jatuh bila train bergerak. 




Masing-masing kontrol sopan dalam train sebab ibu dah kasi warning order kat umah, dalam train jangan nak jakun sangat ye ((hehehe)). Kalau tak bagi warning order kang ada ibunya yang main kejar-kejar ngan anak dalam train kang haha :p

9 comments:

  1. Anak2 memang camtu lah Hanim.. bagus juga idea hanim bagi warning order di rumah siap-siap hehehe :)

    ReplyDelete
  2. anak kembar saya belum pernah naik bas dan train. tak sabar jugak nak tau reaksi dorang bila naik. hehee

    ReplyDelete
  3. bebudak smua mcm tu kot... naik train dgn bas tu diorang rs mcm 10 kali best dr naik keter... hahaha...

    ReplyDelete
  4. haahha comel je.skali skala naik train seronok gak

    ReplyDelete
  5. hati2 menggunakan kenderaan awam. org ramai mcam2 blh brlku..

    ReplyDelete
  6. http://atiqahsafian.blogspot.com/2015/01/aku-hidup-balik.html

    ReplyDelete
  7. sy pun dok plan nk bawa ank naik train juga.. bila la entahnya...

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.