Tuesday, March 03, 2015

# Delifrance # Segmens and Giveaways by NK

Simple Delifrance Giveaway - Nukilan Kenit


Assalamualaikum!



*Skrol bawah untuk baca entri baru*


Yeaaaa! Akhirnya sampai juga mood nak buat giveaway sulung tuk tahun 2015 ni! haha. Dah nak habis bulan Februari baru la terhegeh-hegeh nak buat 1st giveaway ye Nim ... ish ish ish. Eh takpe .. better late than never kannnn ngeeee :D

Anyway, giveaway aku kali ni ditaja oleh Delifrance Malaysia dan macam orangnya jugak .. giveaway aku simple bangetttt! hehe. Hari tu kan aku ada buat kongsikan menu terbaru yang gempak habis di Sedap & Terbaru Di Delifrance! So, hari ni aku nak kongsikan pula peluang keemasan korang memenangi hadiah dari Delifrance. 





Syaratnya? sapsapsoi je maaaa!


Ready?? 


(1)



(2)



(3)




Haaaaa amacam? boleh jawab tak? hehe. Sapsapsoi je ni! Kalau nak jawapan ekspress aku boleh bagi! Korang rujuk di Sedap & Terbaru Di Delifrance! kat situ ada gambar siap ngan jawapannya sekali! Konfirm korang lulus 3 soalan ni hehe.

Tapi ingat! NAMA MENU MESTI BETUL DAN TEPAT!

Dah konfirm jawapannya, korang bolehlah tinggalkan jawapan di ruangan komen. Contohnya macam ni :

Jawapan 3 menu Delifrance :


1.
2.
3.

Dok soseh soseh pasal GA ni, terlupa pulak nak kabor pasal hadiahnya hehe. Aku menanti 8 orang pemenang bertuah, dan setiap seorang bakal memenangi 5 keping voucher Delifrance! Sekiranya terdapat lebih dari 8 orang pemenang, aku akan cabut guna Random.org ok! ^^

Sapa-sapa pun boleh join giveaway ni. Blogger atau tidak, korang adalah amat dialu-alukan. Tapi, kena alert la dengan pengumuman pemenang nanti, takut ada yang terlepas pandang huhu.



Tarikh Tutup GIVEAWAY : 3 MAC 2015


Jawapan tidak akan disiarkan sehingga tiba TARIKH TUTUP. Ini adalah untuk memastikan tiada sesiapa meniru dalam 'kelas'! haha. So, jawab bebetul yek! ^^ 



ALL THE BEST! ^^


UPDATE : Alamakkkk ... terrrpublish pulak jawapan dari kawan-kawan kiter hehe. Salahkan jari ni ye! Mintak ampunnnnn :D



9 comments:

  1. www.irrayyan.com
    1. Meatball Pasta
    2. Chicken Crois-bread
    3. Provencal Lamb Shoulder

    ReplyDelete
  2. sedapnya...selamat bergiveaway nukilan kenit.Sekarang busy sikit.Macam tak sempat aje nak buat.Tarik 3/3 dah dekat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kak :). Takyah buat apa-apa pun kak. Jawab soalan dan komen kat sini je terus hehe :D

      Delete
  3. Jawapan 3 menu Delifrance :


    1. MEATBALL PASTA
    2. BEEF CROIS - BREAD
    3. PROVENCAL LAMB SHOULDER

    saya join.. heheh :-)

    ReplyDelete
  4. Jawapan 3 menu Delifrance :


    1.Meatball Pasta
    2.Chicken crois-bread
    3.Provencal Lamb Shoulder

    ReplyDelete
  5. nak join jugak...

    1.Meatball Pasta
    2.Chicken crois-bread
    3.Provencal Lamb Shoulder

    ReplyDelete
  6. Jawapan:

    1. Meatball Pasta
    2. Chicken Crois-Bread
    3. Provencal Lamb Shoulder

    Teringin nak rasa menu baru Delifrance.

    -wina1979-

    ReplyDelete
  7. Cikna try ye.....;-)
    1) Meatball Pasta
    2) Chicken crois-bread
    3) Provencal Lamb Shoulder

    ReplyDelete
  8. IbuNoey punya jawapan:

    1.Meatball Pasta
    2.Chicken Crois-Bread
    3.Provencal Lamb Shoulder

    Betul tak?

    ReplyDelete

Apa kata korang?