ruangiklan
ruangiklan

Tuesday, March 24, 2015

Istimewa Dari Sunway Pyramid : Hadiah Menarik Menanti Korang!

  4 comments    
categories: ,

Assalamualaikum!


TUNJUKKAN GAMBAR NI DI KAUNTER!! ^^


Pengumuman! Pengumuman! ^^

Ibu-ibu bapak bapak yang selalu gi shopping kat Sunway Pyramid tu .. meh sini aku nak habaq berita baekkkkkk punya! hehe. La ni Sunway Pyramid melalui Nukilan Kenit telah berbesar hati nak bagi korang something special!

Apa yang something special tu? 

Well, Sunway Pyramid bermurah dan berbesar hati nak bagi korang "goodies bag" istimewa sekiranya korang berkunjung ke Sunway Pyramid! 

Pergh ... apela agaknya isi dalam goodies bag tu yek? ;)

Macam mana nak gi dapatkan "goodies bag" tu?

Senang giler! Korang tunjukkan aje gambar banner "Baby Room" kat atas ni kat LG1, Blue Zone Concierge. Nak download pun boleh! Nanti diaorg kasi la korang "goodies bag" tu!

Perlu buat apa-apa tak untuk dapatkan "goodies bag"?

Tak perlu jawab soalan, tak perlu print gambar .. just tunjuk je gambar ni kat staff kaunter tu cakap korang nak collect "goodies bag". Senang baq hang! hehe. 

Apa ada dalam "goodies bag" tu?

Mana aku nak tau ... hehe. Tapi last time aku dapat .. perghh memang banyak barang dalam tu! :) So kalau korang nak tau, kenala pi amik kat sana. FREE je maaaaa ....! :)

TAPI ... semuanya tertakluk selagi stok masih ada! So, kalau korang happen to be in Sunway Pyramid sat gi ke, malam sat gi ke, atau hari-hari gi sana jangan lepaskan peluang amik "goodies bag" dari diaorg yek!

INGAT!! - Tarikh tuntutan berakhir pada 31 MAC 2015! 

So, be fast ok!


Eh, jangan lupa ucap thank you Sunway Pyramid! ^^



4 comments:

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.