Istimewa Dari Sunway Pyramid : Hadiah Menarik Menanti Korang!

Tuesday, March 24, 2015


Assalamualaikum!


TUNJUKKAN GAMBAR NI DI KAUNTER!! ^^


Pengumuman! Pengumuman! ^^

Ibu-ibu bapak bapak yang selalu gi shopping kat Sunway Pyramid tu .. meh sini aku nak habaq berita baekkkkkk punya! hehe. La ni Sunway Pyramid melalui Nukilan Kenit telah berbesar hati nak bagi korang something special!

Apa yang something special tu? 

Well, Sunway Pyramid bermurah dan berbesar hati nak bagi korang "goodies bag" istimewa sekiranya korang berkunjung ke Sunway Pyramid! 

Pergh ... apela agaknya isi dalam goodies bag tu yek? ;)

Macam mana nak gi dapatkan "goodies bag" tu?

Senang giler! Korang tunjukkan aje gambar banner "Baby Room" kat atas ni kat LG1, Blue Zone Concierge. Nak download pun boleh! Nanti diaorg kasi la korang "goodies bag" tu!

Perlu buat apa-apa tak untuk dapatkan "goodies bag"?

Tak perlu jawab soalan, tak perlu print gambar .. just tunjuk je gambar ni kat staff kaunter tu cakap korang nak collect "goodies bag". Senang baq hang! hehe. 

Apa ada dalam "goodies bag" tu?

Mana aku nak tau ... hehe. Tapi last time aku dapat .. perghh memang banyak barang dalam tu! :) So kalau korang nak tau, kenala pi amik kat sana. FREE je maaaaa ....! :)

TAPI ... semuanya tertakluk selagi stok masih ada! So, kalau korang happen to be in Sunway Pyramid sat gi ke, malam sat gi ke, atau hari-hari gi sana jangan lepaskan peluang amik "goodies bag" dari diaorg yek!

INGAT!! - Tarikh tuntutan berakhir pada 31 MAC 2015! 

So, be fast ok!


Eh, jangan lupa ucap thank you Sunway Pyramid! ^^



You Might Also Like

4 pengomen comel

  1. thank you Sunway Pyramid! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. JMR gi amik goodies bag tau! hehe :)

      Delete
  2. Kalau dekat zumal pun akan pergi menempek kat situ... Hehe ^^

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM