Ketagih Sebelum GST!

Thursday, March 26, 2015


Assalamualaikum!




Hari kedua...menu lunch yang sama! Gara-gara terpikat kali pertama makan semalam ... terus terasa nak makan lagi ari ni huhu. Kat mana lagi kalau bukan kat Kompleks C, Jalan Sultan PJ.

Memang situ port makan paling femes. Banyak pilihan dan sedap-sedap pulak tu! Memang puas perabihkan kuey tiow kungfu ni sengsorang! hehe.

Yang paling syoknye, harga kuey tiow kungfu ni maintain RM5 ...buat masa ni! Kat tempat aku dah naik sampai RM7! Tak tau la samada harganya akan naik seperti barang-barang lain lepas 1 April nanti. 

Ye la .. walaupun dah gaji, still aku kena berjimat-jimat dari sekarang. Takleh nak enjoy makan tak tentu hala kan kan kan .... ngeeeee :D

Tu .. dah bunyik "tuk tuk tuk" .... draft shaftku ...duit lagi tu hurmm ....


You Might Also Like

2 pengomen comel

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM