ruangiklan
ruangiklan

Thursday, March 26, 2015

Ketagih Sebelum GST!


Assalamualaikum!




Hari kedua...menu lunch yang sama! Gara-gara terpikat kali pertama makan semalam ... terus terasa nak makan lagi ari ni huhu. Kat mana lagi kalau bukan kat Kompleks C, Jalan Sultan PJ.

Memang situ port makan paling femes. Banyak pilihan dan sedap-sedap pulak tu! Memang puas perabihkan kuey tiow kungfu ni sengsorang! hehe.

Yang paling syoknye, harga kuey tiow kungfu ni maintain RM5 ...buat masa ni! Kat tempat aku dah naik sampai RM7! Tak tau la samada harganya akan naik seperti barang-barang lain lepas 1 April nanti. 

Ye la .. walaupun dah gaji, still aku kena berjimat-jimat dari sekarang. Takleh nak enjoy makan tak tentu hala kan kan kan .... ngeeeee :D

Tu .. dah bunyik "tuk tuk tuk" .... draft shaftku ...duit lagi tu hurmm ....


2 comments:

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.