ruangiklan
ruangiklan

Thursday, March 05, 2015

Pemenang Simple Delifrance Giveaway - Nukilan Kenit


Assalamualaikum!





Minggu lepas telah berlangsungnya Simple Delifrance Giveaway - Nukilan Kenit. Alhamdulillah, walaupun tempoh GAnya pendek aje, tapi syukur dan terima kasih aku ucapkan pada yang sudi support dan join. So, takmo buang masa .. jom kita chekidaut nama-nama pemenangnya! Yeahhh .....!

Oh sebelum aku umum pemenangnya, aku nak umumkan jawapan TEPAT bagi 3 soalan yang dikemukakan. Senang giler punyer soalan ... tengok gambar dah tahu jawapannya kannnn!

Jawapan 3 menu Delifrance :

1. Meatball Pasta
2. Chicken Crois-Bread
3. Provencal Lamb Shoulder


Yeaaaaa! ada sapa-sapa jawab betul seperti diatas? Meh kiter tengok sapa yang kenaaaaaaaaaa! ^^


Pemenang 5 keping Voucher Delifrance:
  1. irra yyan
  2. Miss Moon
  3. Diana Rashid
  4. NA
  5. Cikna
  6. IbuNoey
  7. vANniLLa cHoCoLaTe

Tahniah dan tahniah kepada semua pemenang! Actually, jawapan cik 
vANniLLa cHoCoLaTe sedikit 'tersasar' tapi still aku nak hadiahkan voucher Delifrance sebagai tanda penghargaan dan support beliau terhadap GA aku kali ni. 

Kepada semua pemenang di atas, sila pmkan butiran peribadi berikut secepat yang mungkin di fb. Korang boleh pm kat fanpage Nukilan Kenit (lihat kat sidebar) atau kat personal fb aku (HanimHashim). Yang mana satu pun boleh, nanti aku akan sentiasa check dari masa ke semasa.

Aku harap korang dapat berikan butiran peribadi secepat mungkin supaya aku boleh pos serentak kesemua voucher tersebut. 

Pemenang Simple Delifrance Giveaway

Nama :
Alamat :
No. tel : 

Again terima kasih sumer pada yang sudi support dan join. Terima kasih Delifrance and love you all! ^^



   

7 comments:

  1. Nama kita ade la kat situ, Detail dh send kat Fanpage ye, TQ......;-)

    ReplyDelete
  2. Saya takde fb. Saya hantar melalui emel puan. Tajuk PEMENANG DELIFRANCE. Terima kasih. Harap dah terima emel tersebut.

    -wina1979-

    ReplyDelete
  3. tahniah...nak join tuari pun rasa macam tak berbaloi kalau dapat...jauh bak hang nak gi delifrance...kalau dekat ngan rumah,join jugak

    ReplyDelete
  4. yeayyy..dapat jugak..heheh..nanti saya pm kat fb.

    ReplyDelete
  5. HIK.. bru bukak blog.. rase2 ade lg tak hadiah tuk sy tu hahah

    ReplyDelete

Apa kata korang?

Note: only a member of this blog may post a comment.

Disclaimer

If you require any more information or have any questions about our site's disclaimer, please feel free to contact us by email at wanimira737@gmail.com.

All the information on this website is published in good faith and for general information purpose only. www.hanimhashim.com does not make any warranties about the completeness, reliability and accuracy of this information. Any action you take upon the information you find on this website (www.hanimhashim.com), is strictly at your own risk. www.hanimhashim.com will not be liable for any losses and/or damages in connection with the use of our website.