Anak Patung Tanpa GST!

Monday, April 20, 2015


Assalamualaikum!




Nah ..! hamik mung stok anak patung untuk kakak dan adik sehingga mencapai umur akil baligh ... hehehe. Dah akil baligh sok takleh nak main-main timang lagi tau. Ni pun dok mikir mana nak disumbat semua anak patung ni ...! >.<


Beli??? semua ni ....?? Sorry dik non, akak memang jaaaaaarang shopping anak patung tuk my gegurls hehe. Zaman GST ni, anak patung sebesar tapak tangan pun harga berbelas-belas ringgit! Kali terakhir beli pun .... tu la si Lala tu ha beli kat pasar malam harga RM5! haha. Sekarang ... Lala hilang tanpa dapat dikesan...bhahaha! Bukan kedekut nak belanja anak-anak ... tapi tengok la ...! Beli kang... main sehari dua hari je, pastu missing in action! Nak pindah umah sok baru jumpa balik anak patung tu .. huhu.

Anak patung selonggok ni ....  Pak Jelan dapat masa tolong kawan dia pindah umah semalam. Aku tanya, anak dia dah tak main anak patung ke? Pak Jelan cakap nanti pak dia boleh beli lain. Amboiii ... banyak sungguh duit pak dia nooooo...! Budak-budak ni ... kemain suka la bila tengok selonggok macam ni! Semuanya masih elok dan bersih ...! 

Dalam banyak-banyak anak patung ... si Garfield tu yang paling stylish aku tengok! Ramai gak yang berkenan bila aku post kat fb semalam hehe. Jangankan korang .... aku ni pun 'tergila-gilakan' si Garfield tu siap berangan nak letak atas meja sebelah pc aku ni ha .... ekekekeke. Tapi mampu berangan je la ... tu dua orang 'big boss' dah conquer ...! 

Takpe, ibu nak tengok berapa lama si Garfield tu boleh 'bertahan' ... atau adakah dia juga akan hilang tanpa dikesan! .... ngahahaha :p


You Might Also Like

5 pengomen comel

  1. waaa, banyaknya, ! stok sampai akil baligh tu.hahahaha

    ReplyDelete
  2. meh letak kat rumah mimin. ada space lagi nak letak bebear ni. hihi

    ReplyDelete

Apa kata korang?

DISCLAIMER - Hanimhashim.com merupakan blog peribadi. Segala pendapat yang diluahkan disini adalah berdasarkan dari pengalaman penulis sendiri dan tidak mewakili mana-mana pihak kecuali jika penulis nyatakan namanya di sini. Sebarang perkongsian atau penyebaran apa-apa maklumat dari blog ini samada melalui PRINT SCREEN atau apa saja cara adalah dilarang sama sekali kecuali dengan keizinan tuan punya blog. Tindakan akan diambil sekiranya hak persendirian ini dicabuli. Pendapat penulis tidak semestinya kekal. Terima kasih

Facebook - HanimHashimDotCom

Google+ Followers

COPYRIGHT @ 2016 HANIM HASHIM